返回列表 回復 發帖
原帖由 zoffy 於 2006-10-20 08:52 PM 發表。 

OK架:-"
http://www.uwants.com/viewthread ... ht=%B3%AF%AAk%A9%D4
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 zoffy 於 2006-10-20 08:54 PM 發表。 

有個唔知咩賭仔[-X
搵女去抖下佢......;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 zoffy 於 2006-10-20 08:56 PM 發表。 

有人係會議室出左post投訢啦 , 好似做左野啦喎
咁快死左!?

不過好正.....有人切自己......;;)

證明你都...ha ha ah ah;))

又閃晒!?

身材 ok......

樣比一般好少少

原帖由 c.c 於 2006-10-20 09:07 PM 發表。 
>:D< >:D<

一齊去就有得唸...>:D< >:D<
北上去踢波!? ;))

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-20 09:12 PM 發表。 
傲骨
作詞:盧國沾 作曲:譚詠麟 編曲:盧東尼

誰知我內心多苦悶 一切沒法如願
誰知我內心多苦悶 因我甚覺疲倦
但到底 這鬥爭沒有完 想逼我改變
有誰會知我心內 有極強信念

從開始至今多考驗 使我步法常亂
從開 ...
乜突然咁傲骨!?:-O

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-20 09:12 PM 發表。 
就咁睇唔靚......要放大至 100 %先靚.......
而家佢 auto 宿細左 fix 版面唔靚.........

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-20 09:13 PM 發表。 

我搵到個地方有冰塞seafood>:D<

shenzhen
塞人 定 比人塞!?