返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:08 PM 發表。 

我有成個月息諗住清
點知又撞正岩岩咁
唉...又冇左一筆
晒左......b-(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版法明尼 於 2006-10-21 09:08 PM 發表。 

咪係
但仲未知錯
係喎.....賭版全都係你地自己人.....
BLACK LIST 左佢先......至少還晒先比佢賭返......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版法明尼 於 2006-10-21 09:12 PM 發表。 

明盤佢有過數:-O
番舊脹.....追爛數.......

原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:14 PM 發表。 

=(( 我有成億息
幾時報恩!?

$$$$$$$$$$$$$>:D<

原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:14 PM 發表。 

我呢個用途係諗住比女add嫁ma:$
點知X(
咁有信心比女 ADD......

我曹長有個 13,4歲既女仔 PM 我.....
好在我夠定力 DEL PM 佢.......;;)

原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:15 PM 發表。 

我不嬲都係公証人黎喎:-" ;))
因為你有男朋友...所以唔準.....>:/

原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:15 PM 發表。 

都好既
食多一陣息先再比你打劫
不過而家有 錢 得 後樂園!!!
賭後樂園 $ !!!;;)

原帖由 Q版法明尼 於 2006-10-21 09:16 PM 發表。 

費事~
明盤有過數就算
有本事就贏我分>:/
我想賭雲達 雲達不來梅[0 / -0.5] @2.00
= 1000萬!!!
銀行開先找數!!!

原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:18 PM 發表。 

=(( 真多錢
搵不到好多野.....
要搵人打工......

比外面價錢貴少少.....

原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:22 PM 發表。 

我得4000分=((

不過dee都有d既
講下姐......

我地咁 FRD:-*

原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:22 PM 發表。 

好掛住個股市
都 2 個月了....

原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 09:22 PM 發表。 

哈哈
果然夠吸引力
其實佢唔係話溝我......
不過話我頭像好 CUTE...
連續 2日 PM ME.....
我一睇 十多歲.....費事啦.....

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-21 09:24 PM 發表。 

果面我都有幾x億, 但係都冇用
後樂園 $ = 南韓 $
UWANTS $ = 美金 $
TVB$ = 澳 $

原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:24 PM 發表。 

幼齒岩你喎
太細我唔識講什麼同佢溝通......b-(

原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:24 PM 發表。 

=(( 無關係
你專一麻......

我屬浪子果埋.....你唔識欣賞........