返回列表 回復 發帖
同佢MSN CHAT 既 HANG 左機......

同佢講返姐!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

CCK 成交..收 PM!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 冰玉 於 2006-10-22 05:44 PM 發表。 

:-O 咁大件事
其實間唔中都死.....
佢地都知道...不過今次可能要搞耐少少.......

原帖由 冰玉 於 2006-10-22 06:39 PM 發表。 

=(( 咁e+隻野點算
以佢地既速度下年都未轉.....放心!!!

多謝各位幫手投票!!!

>:D<

你地個個都買埋一齊嫁!!!=((

小心輸死!!!:P

>:)

原帖由 Q版施根 於 2006-10-22 06:40 PM 發表。 

如果場波輸左
你幫我比好唔好
咁都得!?

去睇下波先!!!;;)

輸左既朋友.....如 CASH ( 分 ) 即還收 8 折.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 12:23 AM 發表。 

不如走佢數.. 果 300 個比我啦... :-"
山賊......:-O

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 12:44 AM 發表。 

蝦叔你老點呀 =(( 都搵唔到既 :Q
一定有......:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 12:42 AM 發表。 

唔知點解北半球 D/L 得好慢 =((
什麼來?!

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-23 12:46 AM 發表。 
如果呢邊d分呢~~~
收 110 %;;)

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-23 12:46 AM 發表。 
如果呢邊d分呢~~~
只要U$......盡收!!!
最多再平收一點......