返回列表 回復 發帖

回復第 32292 帖由 Q版雲加 所發的帖子

咁冷......要搵 NONO!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 c.c 於 2006-10-23 02:07 AM 發表。 

hotel & tourism...
係何文田...
都好.....不錯!!!
讀 3 年!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回復第 32296 帖由 tRACY_ 所發的帖子

>:D< :-*

HA HA H HA H AAAAAAAAA

回復第 32298 帖由 Q版雲加 所發的帖子

你有CASH !?

銀行關左喎.......

依處都有打工區.....

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-23 02:12 AM 發表。 

謝了~

你幫我搵到個 POST 的話.. 我會愛你多一點 :-*

呵~ 訓,bye all >:D<
88=((

原帖由 c.c 於 2006-10-23 02:12 AM 發表。 

just~1 year...
易嗎?!

畢業之後去工作?!

問少爺佢一定識.......:-*

我都閃了......今日好累!!!b-(
祝巴塞隆納贏!!!>:D<

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 12:31 PM 發表。 
係呢度有問題定我個network有問題 , 成日都死既??[-O<
x2=((

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 12:30 PM 發表。 
搞咩連派錢彿都Ban to post啊???
http://www.tvbnow.com/viewthread ... Borderby%3Ddateline

入此可睇晒!!!^^
http://www.tvbnow.com/viewthread ... table&tid=27519

原帖由 Q版施根 於 2006-10-23 09:19 AM 發表。 

如果而家還
我total輸幾多??
計緊數...等等!!!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 02:56 PM 發表。 

:-" 我會議室都睇到d野......
;;) pm me!

total 2 次結果!!!

Ivan仔^^
+5150

X-Ray1018

kan_sir1988

NONO

+ = 贏我 , - = 輸比我
萬係單位!!!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-23 03:10 PM 發表。 

>:/ 都係果兩個post唧.....備案喎....
算啦...為朋友盡打了......有點累.......

而且上面都不會改變.....依個我都知道既.......