返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:01 PM 發表

成幅身家:Q:'(
吹水升 LEVEL.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:02 PM 發表

我特登唔貼隻衰龜出黎...你係要幫我加上去!! :@
一下只將我地比下去既美圖.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:03 PM 發表

龍堡喪龜
;P;P;P
不過好 CUTE!!!;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:03 PM 發表

唔加attack....
ADD...2 LEVEL + 1 ATT!!!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:04 PM 發表

明明係貓黎家嘛.........:Q
你最愛既貓咪.....>>>>>>龜蛋!!!;P

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:05 PM 發表

800果2样太貴了..
所以要灌水羅...

你見我地都好博命呃........;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:06 PM 發表

家陣lv48...就快唔使做龜龜...:victory:
好期盼.....

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:08 PM 發表

:victory::victory:
:victory: X3

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:09 PM 發表

嗚嗚嗚嗚...
我好似1年前暑假見過你:Q
你地去過K ?

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:09 PM 發表

u仔得返2萬分:L
果面好快有啦......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:10 PM 發表

唱k.....一陣咁大把.....

我都唔記得左你個樣係點...:'(
借住 30 個來...依度$
轉左...不過佛印行開左.......

一陣還你.......

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:10 PM 發表

:victory: x4:P
:victory: X5;P

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:10 PM 發表

:'(:'(

我好似未見過MR 蝦條
一個純品既少年人......;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:12 PM 發表

你就係...而家osm收得2分,斷左米路:L
係處賣片.....:lol

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:12 PM 發表

你個名難估既
我踢個位置踢法 有點像皮利斯......:victory: