返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:25 PM 發表

:o
ummmmm.....
:'(.....其實係壞蛋一名.....;P

評分次數

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:25 PM 發表

tml錫非聯要win呀!!!唔係今個week都無錢洗:L
對邊隊?!

友賽?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:27 PM 發表

我呢?? :$
金錢 1264724 元

7 位數先有......

我晚點等利息加返比你.....:(

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:28 PM 發表

咁你到時識做啦:$
OK!!!;P

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:29 PM 發表

哩邊d $$冇果邊咁好厄既:L
係...依度好難搵錢.....

靠吹水 + EXP + $

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:30 PM 發表

咁都好過隻龜0既....:L
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=2539

[公開] 等級所需要的分數

乞丐              -1或以下
浪人             150   
見習忍者     300  
初級忍者     800
中級忍者    1600  
上級忍者    3500
星級忍者    6500
初級武將    8000
中級武將    16000
上級武將    35000
星級武將    50000
將軍            85000  
男爵           120000  
子爵           240000
伯爵          1000000  
侯爵          2500000
公爵         100000000  

所有職級的閱讀權限都有別
短訊儲存量及上載附件亦有別 (遲D再仔細公開)

**公爵及候爵**可以對本論壇的貼加以評分(加分功能)

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:31 PM 發表

洛達咸

另一條飛串埋雲達
雲達不萊梅 v 波爾多
都好有機喎......

等收錢啦.....:victory:

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:31 PM 發表

唔怕熱咩??
果時唔怕......

不過都係到肩頭姐........

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:32 PM 發表

不過得10分....:L
咁又係..好像太少.......

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:33 PM 發表

係uwants osm post link 呃錢;P
每個10元,不過唔知佢點計......
而家果面停左買賣了.......

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:34 PM 發表

會嚇死哂d人:L
赫死都抵啦.....:kiss:

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:35 PM 發表

加D被我啦:Q
我都未夠現金......:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:35 PM 發表

唔計存款...要袋cash晌身....咪玩啦:L
= 派自己錢比人羅......
:Q

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:37 PM 發表

咁咪要拎去掉左佢lor....=v=
;P

又係喎.......

你都好幽默:kiss:

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 02:37 PM 發表

去打死一隻怪獸都有啦....:L
= 搵自己搞.....;P