返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:54 PM 發表

:P:P
:kiss::victory:;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:56 PM 發表

有 6-20蚊既都...
SP +1500
ATT X 14 次>>> 有20 X 14 $
= $280

BUY SP = $25

280-25 = 255:lol
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:59 PM 發表

:o:o:Q:Q不是嘛
我地好坦誠有果句講果句.......;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 02:59 PM 發表

我地邊有14次4-5次only:L
一擊必殺!?

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:00 PM 發表
蝦條晌呢邊真係積極左好多...個個post都唔會搣屎~ ;P
灌水...唔難.....;P

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 02:59 PM 發表

:o:o:Q:Q不是嘛
買左 5 條 +9 未?!

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 03:03 PM 發表

家陣要兩擊,1X300sp +1X100sp...
加 攻擊力 OVER 怪物HP.....可以嗎?!

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:03 PM 發表

我都唔得一下殺到一隻:'(
ADD ATT

NO ADD DEF....

:lol

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:04 PM 發表

我今日都無做過野....:L
X2;P

;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 03:05 PM 發表
LV高~難d殺死~仲要睇埋佢地d def
教下佢地點打......:o

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:07 PM 發表

因為我靚仔! :victory::lol
睇唔出.....;P

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:07 PM 發表

邊有咁多錢喎.............
你俾d我就有....:'(:'(:'(
最多比錢你買 5 條 9 啦.....

依度好貴......轉得......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 03:07 PM 發表

好搞笑! ;P
好鬼 CUTE!!!:D

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 03:10 PM 發表

x2:'(
最高LEVEL 126 都唔係用錢升