返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 05:20 PM 發表

睇怕都無呢個機會....因為你唔夠我有米!:victory::victory:
你 LEVEL >>> 對手 +/- 10 LEVEL
可以挑戰

你 60 >>> 對手 50 -70 都可以 挑戰
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 05:21 PM 發表

爛爛小青瓜
???!?! WHY???
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-7-28 05:22 PM 發表

番果邊開個盤比我!!!:@
明盤好多......

原帖由 Q版施根 於 2006-7-28 05:24 PM 發表

我游水都ok嫁;P
重有跳高......;P

原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-7-28 05:24 PM 發表
皮利斯....佢咁串~你過5億比我呀:$
比左你.一陣佢問我借夠 10 億......:L

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 05:26 PM 發表

你地成班成有錢佬蝦我:'(:'(
佢地有咋......

大莊家 大富豪......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 05:27 PM 發表

K O
出左段什麼???

;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 05:28 PM 發表
嘩哈哈~~ 佢知唔知係我ko佢呢?? :lol
佢回來時發現死左...一睇個挑戰紀錄就知道
係你條人粉殺左佢.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 05:30 PM 發表
無啦啦辣著人....好正! so high~~~ ;P:victory:
殺左人既旺財.....

出返封祭文比人啦......;P

原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-7-28 05:36 PM 發表

係個邊fw比我啦~
依度有賭版.....:P

原帖由 Q版雲佩斯 於 2006-7-28 05:37 PM 發表

:L你.....回得真係快....依家先回我

佢問你借o者~我叫你比呀ma~好大分別!
打得快.....:victory::L

原帖由 cc_wai 於 2006-7-28 05:39 PM 發表

嗚嗚嗚嗚....

你都好多丫....

個個咁多錢都唔肯分d 俾我><
要比食錢怪當飼料!!!;P

原帖由 Q版施根 於 2006-7-28 05:42 PM 發表

要賠醫藥費;P
儉葬費!!!;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 05:42 PM 發表
2006-7-28 05:41 PM Q版柏金 -235 +10 死亡 -103 +23 死亡

吼!!! 你條仆街仔!!! 趁我得返少少HP偷襲我????:@:@
HA HA HA AH AH;P

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 05:42 PM 發表
寵物名稱:龍堡喪貓
寵物性別:雌
攻擊力:315
防御力:63
        寵物狀態:死亡
寵物級別:53
寵物屬性:土
寵物PK:等待挑戰         HP : 0 / 275

SP : 50 ...
放暗器偷襲......;P