返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 05:44 PM 發表
我DULI呀死肥鴨!!!

我返過果邊ban9你acc!!!!

:@:@:@
HA HA HA.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 05:51 PM 發表

佢好那陰濕....:Q
一面打怪就小心開左 PK......

一陣...佢唔殺你都,,,,,大把輝,青蛙來殺你.....:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

問篤篤心水......

PM TO ZOFFY!!!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 05:58 PM 發表

一齊爆佛印!! :lol
GOOD IDEA!!!;P

不過 SLEEP 亞洲盤更好......:victory:

我都就閃!!!
886!!!^^

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-28 10:33 PM 發表
隻怪物洗左我十五萬銀............:@
咁勁既.....???

一日升 60  level........:)

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:40 PM 發表
食藥食到咁呀=.='''
食就一定食.....

不過都沒有咁快啦......:L

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:41 PM 發表

x2
賓仔艾雲都係食藥......

都沒有咁快手.......:L

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:42 PM 發表
冇人同我打, 我先升得10lv
我開你都打不了......;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:42 PM 發表

食藥好快搞掂la
我都喂左好多比我隻...都沒有咁快手......:L

原帖由 火影 於 2006-7-28 10:45 PM 發表
走哂來,唔怪得個度無咩人:@
有沒有睇主題......Q 版阿記俱樂部......

你都改錯名,,,,,,改過先入來啦......:@

:Q

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-28 10:47 PM 發表

手軟
我都灌佢食藥..食左成日先 4-50 LEVEL

你好像幾小時已經.....60 !!!

:time:

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-28 10:49 PM 發表

打支針快D....;P
你隻寵物叫 ZOFFY ;P