返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 10:59 PM 發表
有關係,
當食完藥之後, 會轉去一個新page , 話你食左藥, 係呢個時候refresh 可能有機會食多枝.....
係咁refresh, 好快就食幾十枝
當真?!

你試過?!

年中慳唔少錢......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

火影 做列文 啦...我地欠龍門.......

施文 列文 阿蒙尼亞

是但一個.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 11:06 PM 發表

一次只加一樣
係咩??

我以為 2 LEVEL 先+1 ATT +1 DEF

:(

呃下先

原帖由 Q版列文 於 2006-7-28 11:11 PM 發表

hi:P
你好..

原帖由 Q版列文 於 2006-7-28 11:11 PM 發表

你地好勁

我無咩心機玩:L
個個都係轉錢過來玩姐.......

你成億...好多人都少過你啦.......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 11:16 PM 發表

:@
HA HA HA;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 11:17 PM 發表

有冇買波 六合彩??
無心水......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 11:18 PM 發表

唔明:L
寵物名

原帖由 Q版列文 於 2006-7-28 11:19 PM 發表

我無咩心機好似你地咁,上來吹下水算:Q
什麼都沒有心機.....:L

^^

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 11:22 PM 發表

佢未知咩事;P
;P:victory:;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 11:24 PM 發表

正是這樣:Q
齋吹水佢都會 加 EXP 升LEVEL

重想點......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 11:25 PM 發表

10U:victory:
唔好咁啦......:Q

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 11:26 PM 發表

你喜好癈拉咩:lol
廢奶......;P