返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版列文 於 2006-7-28 11:28 PM 發表

係:L

咩都無心情

低落期:Q
咁幾時自殺?!?!
:P

什麼事?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 11:29 PM 發表

唔會慳錢架....只係快左
OIC.THX!!!:kiss:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 11:29 PM 發表
好似有返個龍喎?? 乜水??? :lol
肥肥地岩做龍.....;P

原帖由 Q版列文 於 2006-7-28 11:31 PM 發表

無咩野

係咁

周期性........;P

得閒先

有好多野做:'(
女人野你都有...:o

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 11:31 PM 發表
今晚真齊人....

ps: 我一開機...只係開呢度...都無開果度....:victory::lol
X2;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 11:33 PM 發表
屎篤篤隻野過左我頭!! :@
好多人都過左 ;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 11:35 PM 發表

唔係我架...白痴
:L;P:L

原帖由 Q版列文 於 2006-7-28 11:36 PM 發表

你地D名............

好難認..........

個頭像??
睇第一頁.....

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 11:37 PM 發表

係咪pk會升快d
pk完會唔會冇左d野 扣左d野?
係....升快左.....

至於少野就.....好像沒有......;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 11:37 PM 發表

係咪pk會升快d
pk完會唔會冇左d野 扣左d野?
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=6344

;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-28 11:38 PM 發表

你隻野攻擊力有幾多??
2千

原帖由 Q版亨利 於 2006-7-28 11:44 PM 發表
88:victory:

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 11:48 PM 發表

我想問點解你隻肥隻升得咁快??

你自己餵定假手於人?? :o
我都覺...超快......:Q

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-28 11:49 PM 發表

用打飛機手狂take野:lol
傳說中既雙手起機......聞名天下;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 11:54 PM 發表

估唔到個個都玩...我倆真係老懷安慰:kiss::$
玩下沒有壤.....

你地人人都大把

加上依度都算快......

轉錢來又不用由頭儲起......