返回列表 回復 發帖
原帖由 彿印 於 2006-7-29 12:16 AM 發表

i dont know how to say my feeling , i still think you are 版主 i am member ..haha ^^
:handshake

anyone want to change$$$???

if no i sleep la:)
NO LA!!!

明天再死過.....再戰光明頂........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 12:18 AM 發表

2 x 21億一日有幾多息??
OK.....I STOP!!!:'(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:21 AM 發表

:victory:
COOL...BINGO;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:22 AM 發表
其實我一早知....:L
@##^&^()#@%$&^(*__

早唔講.....屈返多少麻......:L

原帖由 彿印 於 2006-7-29 12:22 AM 發表

i will give you 3 hrs  tomoro^^
OK ...THX MAN!!!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:25 AM 發表

但其實我頭先真係好嬲....:L

不過算啦...虛擬唧~~:victory:

屈咸蝦賠返比我!! :lol
一我唔咸 ;P
二我唔比人屈既 :victory:

:P

原帖由 kcty 於 2006-7-29 12:32 AM 發表
HIYA~~~~
HI

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:33 AM 發表

三 你靚仔
四 你大量

所以你會比返我0既....:$
5. 我其實我真係好靚仔.....:P
6. 我好像有數未還比你姐.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:36 AM 發表

我都無開果邊....victory:
佢都好少打未既人......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:42 AM 發表

咁點唧?? :$
你唔洗陪女咩???

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:46 AM 發表

你又up乜...:L

要佢打野比你......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 12:47 AM 發表

我蝦你 , 咁邊個蝦我:L
我......

我老馮

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:49 AM 發表
我真係去訓架喇...

去架喇.......

去喇.......
唔該搵實 Q 請雲加返佢辦公室......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 12:52 AM 發表

21億 x 2 :victory:
:handshake:handshake ......忘記過去...展望將來......

什麼事.....近期咁唔老黎?!:(

原帖由 kcty 於 2006-7-29 12:56 AM 發表
叔叔唔理我
佢心情唔靚.....明天搵多幾條女女比佢.....;P