返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 12:56 AM 發表

我伯爺果便濑野, 啱啱栜9哂我D$...........:'(
好在你波馬都得......:o
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 12:57 AM 發表
ivan on左喎!

蝦,benny!!

豪華dee局!!!
I ..OK!!!
不過佢地......?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 kcty 於 2006-7-29 01:01 AM 發表

叔叔連我都唔理囉TT^TT
我中左伏了.....:Q

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 01:01 AM 發表

快0的多謝我啦 , 我比左30U你;P
我都無罵你.....:L:Q:(:P

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 01:02 AM 發表

波...........剛剛輸9死左..........:'(
:(

咁猛......>#<

少爺心情都唔靚...唔玩多.......

原帖由 Q版雲加 於 2006-7-29 01:07 AM 發表

鋤乜野錢先?
U$

http://www.gooooal.com/www/live.htm

都無你地波既!??!?

去邊睇?!?!

ME +105
IVAN +13
BEN -23
SIUYEAH -95
X2000 U分

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-29 01:51 AM 發表

千王蝦:L
我收 PLACE.....成地互片.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 01:51 AM 發表

咁就2百萬...:Q
我都怕左你地......

好彩我已一開始就閃為原則.......

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 01:52 AM 發表

BTTVB 論壇 » 虛擬賭博空間
跟足你有無問題?
未度...

不過信佢都有數.....:victory:

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-29 01:58 AM 發表

我想閃都閃唔甩.....:Q
你同艾雲 ..牌比較靚.......:@

IVAN 追住我來殺......:@

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-29 02:00 AM 發表

我唸住跟超人算
買讓球有數......