返回列表 回復 發帖
挑戰紀錄
挑戰時間 攻擊者 HP秏損 經驗值 戰後狀態 攻擊者HP 攻擊者經驗值 攻擊者戰後狀態
2006-7-30 12:49 AM Q版韋拉 -225 +24 死亡 -248 +22 死亡
2006-7-30 12:48 AM Q版禾確特 -375 +29 健康 -291 +37 死亡
2006-7-30 12:48 AM Q版韋拉 -225 +22 健康 -221 +22 死亡
2006-7-30 12:46 AM Q版禾確特 -375 +50 死亡 -505 +37 死亡
2006-7-30 12:45 AM Q版蘇甘保 -300 +19 死亡 -190 +30 死亡
2006-7-30 12:44 AM Q版蘇甘保 -300 +41 健康 -411 +30 死亡
2006-7-30 12:36 AM Q版禾確特 -375 +50 死亡 -505 +37 死亡
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-30 01:26 AM 發表

我加得22exp咁少
可能圍我...變左減半 EXP
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-30 01:31 AM 發表

ivan係咁打你;P
原本都係想比你地打...升級...

不過...比某人打晒左復活藥姐.......

老蘇 訓左?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-30 01:37 AM 發表

好倦 + 唔想啋你
咁....訓啦......

贏多些.....886 ZOFFY NONO CC_WAI:Q

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 12:36 AM 發表
:@隻搞屎蝦捨得出黎未???:@
sor!!!:(

發火爆炸中.....去左作文.......;P

http://www.tvbnow.com/viewthread ... amp;extra=#pid91690

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-31 12:42 AM 發表

我覺得pk mode 有d 問題
我p 彿印,1野ko 佢,佢明明成2千幾防,我又得4百幾攻,為何我一野可以ko佢
咁防要黎做乜?:L:L
setting 果個做左手腳姐.......

你知道我打字有多快啦..sor!!!

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-31 12:42 AM 發表

我覺得pk mode 有d 問題
我p 彿印,1野ko 佢,佢明明成2千幾防,我又得4百幾攻,為何我一野可以ko佢
咁防要黎做乜?:L:L
我昨晚 2300 攻 打 3000 左右防 某人.....
扣 8 點.....之後我比佢打死左.......:L
證明左一樣野......:L

原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-31 12:46 AM 發表

應該愈打愈進步ga 喎lol:lol
已經快左少少少...速成.....:L

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-31 12:49 AM 發表

我估到你會出聲:lol
但佢之前又好似講緊佛印
佢自己問題...好多人都知道佢經常改自己既寵物...點怪得人.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-7-31 12:49 AM 發表

:L佢最初出post攻防得好小的 , 比人加exp , 後期至改到咁高 , 早上我都有pk過佢:L
怪人一名.......:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 12:51 AM 發表

我都未試過見你打咁大篇文...

我諗你今次一次用左多過1粒鐘....

睇黎你真係好火下...:@
平生最憎無品人....又 9 又扮正人君子.....
晒左我心機.....

昨晚回覆已經留左條路比佢......
今日見佢回覆我個態度.....

火......

多過......;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-31 12:57 AM 發表
後期佢話測試喎~
測試可以關 pk mode......
開左既.....又不出聲.....
晒晒藥水又益左佢升 exp......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-31 01:02 AM 發表

每個壇都總有一d膠人架啦...:@

唔係點顯得我地脫俗~ :$:victory:
咁又係.....

初時預左沒有人理我回覆......因為慣晒.....

好彩都有人睇不過眼......