返回列表 回復 發帖
肥海盜有賭博眼光.......^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:05 AM 發表

叔叔冇講bor...><
開波前炸佢 PM.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 彿印 於 2006-8-1 02:05 AM 發表

ok ,wait for you :handshake
THX MAN!!!

如果明天度唔掂....信你買草猛:$

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-1 02:07 AM 發表
呵呵~~:$:$
唔入錢去銀行?!?!:o

原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 02:07 AM 發表
CUTE......:D

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-1 02:08 AM 發表

加大碼海盜:lol

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:10 AM 發表

:Q佢係u仔唔采我點算><
唔會呱!?

佢好錫細路女.....你重要係靚果隻......

怕比人PM 佢啦.....佢好好人屎嫁......:victory:

原帖由 puikit2000 於 2006-8-1 02:11 AM 發表
唔知點解register唔到新a/c
轉 IP 就得.....;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-1 02:11 AM 發表
Q版皮利斯  艾力
Q版龍格堡  賓
Q版亨利  簡
Q版柏金  小你
Q版韋拉  冇冇
Q版施根  淫蛙
Q版蘇甘保  篤篤
Q版雲佩斯  輝
Q版雲加  少爺
Q版禾確特 ...
今日希比加盟;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-1 02:13 AM 發表

加大脾海盜:決戰魔賭王;P
H AHA HA HA;P

原帖由 puikit2000 於 2006-8-1 02:14 AM 發表

點轉都唔知
IMS, 和記 定其他先!?

申請 E-MAIL 唔可以一樣

先 LOGOUT...轉 IP.....再申請......

關 MODEM & PC .......可以轉IP
如果係和記.....

原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 02:15 AM 發表

用hide ip platinum
幫手教佢.....電腦版主;P

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:16 AM 發表

佢淨係鍚佢個女架咋:Q:'(:'(
未必既.....

明天上來都應該大把 貼士......;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 02:18 AM 發表
我想問下..hp 同sp 會唔會隔一陣自己回復?? :o
會跌唔會升......;P