返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 02:20 AM 發表

http://forum.uwants.com/viewthre ... highlight=Hide%2BIP
比個叻你.....:victory:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 puikit2000 於 2006-8-1 02:19 AM 發表

算啦..我係巴治奧
我地欠幾個後備球員......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-1 02:23 AM 發表

佢老喇!下年唔同佢續約
賣佢去卡塔爾.....;P

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:24 AM 發表

:Q:Q我一定上黎
加上可以跟人買

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7254&extra=page%3D1

ONLY COPY & PASTE!!!;P

原帖由 puikit2000 於 2006-8-1 02:26 AM 發表

簽巴治奧返來囉,佢而家又冇隊既
有得諗...

今次上來搵老蘇!?:call:;P

閃了.....886 ALL!!!^^

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 10:16 AM 發表
早晨!!

一返到公司...咩都唔搞就出post~

算係咁啦...呵呵~~

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7338&extra=page%3D1
至錫係你......多謝!!!:kiss:

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 01:19 PM 發表

本來諗住搭正12開post...

不過噚晚去左街街...所以今朝先補返!! :victory:
唔緊要啦...
我都好開心!!!:handshake

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-1 01:45 PM 發表
冇哂人~~~~
有呀.回緊其他貼咋!!!:P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 01:55 PM 發表
佢晌uwants搞到滿城風雨?? 咩事???:o
去投訴依度....:o

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:04 PM 發表

有無諗過入會唧...不如入啦...

大家同一系列...型d嘛...:lol
Q版什麼好?!:o

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:07 PM 發表

咁硬膠?? :handshake

你又知?? :o
佛印講比我知道......

過住 20 萬來可以嗎!?
出不了 PM 多過 8 人......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 02:08 PM 發表

個傻仔kan過左數比你未;P

諗住錫住佢 , 佢係都要死:lol
?:?

我都未知道......

;P

原帖由 cc_wai 於 2006-8-1 02:08 PM 發表

要開新a/c 啵..
咁我隻寵物咪冇左lor...:'(:'(
自己送返比自己隻寵物!!!:o

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-1 02:10 PM 發表

玩野呀!! 成班Q版...不知幾型!! :victory:
咁要搵女仔名!!!

我一定支持!!!;P