返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:13 PM 發表

that's the point....佢話高層梗係偏幫版主....

就算係又點?? 做埋出黎比佢睇都仲得添! 吹咩?  
算啦......佢炒得大把人可以炒......重要一早炒左......
應該沒有人理...試下佢地耐性先.....
之後唔得咪來場大龍鳳羅.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-2 05:14 PM 發表

人流問題.......
暑假多麻煩人.....

廣告 = 人流
都係問題...不過......我想死不了.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:16 PM 發表

篤自己兩粒波波:victory:
唔識硬.唔好篤...加上我唔可愛.....;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:21 PM 發表

不如我同佢頂罪...等佢炒左我算!! :victory::lol
通常 BAN 多.....過晒錢比我先......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-2 05:25 PM 發表

得3個人....鋤唔到dee....同埋得返半粒鐘! :time:
好難齊人.....

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-2 05:29 PM 發表
kan 又鋤喎
咁鋤唔鋤?
走9左

玩既開 MSN & GO WEBSITE

>:/

垃圾.....加上又細...又唔夠 9 [-X

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-2 05:43 PM 發表
http://oversea.uwants.com/viewth ... &extra=page%3D1
台灣妹,好鬼正><
唔係全台灣....大部份係.......:-"

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-2 05:56 PM 發表
>:/

垃圾.....加上又細...又唔夠 9 [-X
公仔麻麻.......我用自己公仔......>:)

原帖由 Q版希比 於 2006-8-2 06:00 PM 發表
  蝦條真有影響力..話加就加      ^:)^
唔係...可能佢地要面姐......
[-X比人話唔老黎姐......:D

原帖由 Q版希比 於 2006-8-2 06:05 PM 發表

效率都算快.:support
個寵物都咁快就好 :happy
咁又係...:))

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=7619

回左.......

希望有用啦.....:-"

閃...886 ALL!!!

回家再吹!!!<:-P

原帖由 Q版賭神 於 2006-8-2 10:36 PM 發表

其實遲早都會俾人發現呢度
一來名已經不同了......
二來依度點投訴到果度.....?! 一句別壇的可以不理.已經完場......
三來我地都好少討論果面野....尤其球天.....同下面班暴徒.....
四已經半放棄左果面了......除左搵野.....