返回列表 回復 發帖
LALA
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

咁夜都見你加下你分啦.......^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版列文 於 2006-8-2 11:37 PM 發表

我係驚我贏到麻木;P:P
咁就抵死啦..... :-"

而家返什麼工都未講.......?

原帖由 Q版列文 於 2006-8-2 11:38 PM 發表

你可以加幾多?

果到調5000萬過來都做到侯爵?:$
1 日10分........<:-P

忘記左......\:D/

你閃我都閃........88

原帖由 Q版列文 於 2006-8-2 11:43 PM 發表

鋁窗檢查記錄員,

不過好快無得做,個期完:Q
?$ 好搵嗎?!

又閃左.......

回我呀!!!

搵野去.......^^

個人簽名 (1000 字節以內) :

Discuz! 代碼 可用
[img] 代碼 可用

幾時可以有呢!?

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-3 12:35 AM 發表

咁我買細d:-O
唔打緊.....都比人買左 6-7000了.....X(

原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:36 AM 發表

hope soon[-O<[-O<
好友列表又少.....PM又少.......
簽名細又沒有圖......

ICON又屎.......

叫佢改......好像我玩野.......

當然佢不會因我一人而改既.......[-O<

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-3 12:43 AM 發表

從來都唔會去到盡啦:lol
買返少少啦.....密極必反......:))

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 12:43 AM 發表

我對你幾好..$1都冇買  :D
咁又係...因為!?

原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:45 AM 發表

不來梅 令Sleepingzzz lost over 30萬  BTTVB $$$-)$-)
好少見佢出聲......[-(

原帖由 彿印 於 2006-8-3 12:46 AM 發表

i  love 高X 論壇 icon ..............i love ~~~~~~~~
都不錯.....COPY & PASTE 來睇下......:))

你老闆喜歡玩比賽......獨家野......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-3 12:46 AM 發表

老實講...算係咁架喇....

如果晌果邊...你坐底等返一年半載先有人啋你....:L
我懷疑...老細唔係同一人.......

[-X