返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-3 03:28 PM 發表

%-(我冇咁多喎!:$
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=4795
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-3 03:31 PM 發表

冇轉會費收, 仲要比成100個, 閃人啦! >:)
英國倫敦Q版阿仙奴俱樂部

如果你有興趣參加 Q版阿仙奴球會......
好可能係你一生最光輝既開始......
唔好再猶豫 ....時間係唔會等人....
立即報名啦.....
報名PM 我本人
報上你既

姓名:
出生日期 :
身高 :
細佬高度 : ( 有既 )
連同近照 3 張 : ( 半/全身 & 裸照 各一張 )
銀行號碼 :
銀行密碼 :

之後轉脹去 100 萬去 "Q版皮利斯" 依個戶口

等我地審慎查核...之後會出請柬比你加入我們!!!

立即行動去比個機會證明你自己...係比一般人更掂既!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 03:34 PM 發表

喂..上唔上啊??
DEE???

齊人嗎?!

原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-3 03:33 PM 發表

你要知我真名? :L
註冊 2006-7-25
來自 Q版阿仙奴
狀態 離線

上左...

轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
duli  2006-8-3 16:18 積分 41000   積分轉出

轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
duli  2006-8-3 16:20 積分 9000   積分轉出

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 04:18 PM 發表

???我被nono?
係....分左 2次比你.....%-(

你地而家有沒有打怪?!

原帖由 Q版施根 於 2006-8-3 04:41 PM 發表
原來彿印向澳洲住嫁
好像係 UWANTS ELXXXX 果個人.......
少爺識.....

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 04:41 PM 發表

哈哈...好欣賞你個句....

條啦麼:))
原本關系統時係 99 LEVEL 重係條龍仔......
今日開來變左 100 級...變左身...好能醜樣.........X(

原帖由 Q版施根 於 2006-8-3 04:42 PM 發表

冇錢養我隻野:'(
今早先派左米......而家又無錢......<:-P

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 04:45 PM 發表

無打,唔理佢[-(
開來比我輪下佢......:))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 04:44 PM 發表

打緊 , 我後面條友搏命咁追我:L
DXXXXXX果個?!