返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 04:46 PM 發表

幾得意呀;P
好過最終型啦;P
:@
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版施根 於 2006-8-3 04:47 PM 發表

等你派多次就會有嫁喇;P
比人洗劫完.....有排都未開門......[-O<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-3 04:47 PM 發表

你被錢我買藥呀:L
加上你都唔夠班打我隻野:P
波又贏 DEE 又贏......你比錢我買好過啦......>:)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 04:47 PM 發表

輸返哂啦:L
唔怕我地一有機會就偷襲佢..等佢升慢些......:))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 04:47 PM 發表

輸返哂啦:L
去左佢 2 人處......$-)

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 04:52 PM 發表
復活藥水 加唔加 hp/sp?   
加爆.....=D>

原帖由 cc_wai 於 2006-8-3 04:52 PM 發表
有咩人在呀...??
我就係人啦.......=((

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 04:54 PM 發表

淨買呢個 :lol
要死左先用到......:-O

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 04:55 PM 發表
要等15秒..長左5秒  :@
唔係 30 秒咩?

原帖由 cc_wai 於 2006-8-3 04:56 PM 發表

:$MR 蝦條^^
爆左門未?!

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-3 04:57 PM 發表
今日有冇蝦紅盤 ?  :))
店主比賊人洗劫一空......點算完...申請破產........[-(

原帖由 cc_wai 於 2006-8-3 05:08 PM 發表

佢話叫人黎都係爛ga la..
不如我自己整b-(
開鎖佬唔會整爛門.......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-3 05:10 PM 發表

真唔明點上 , 橫風橫雨
途中....去左放房啦.....上去.....想死咩.......:D

原帖由 cc_wai 於 2006-8-3 05:10 PM 發表

佢話成9點幾冇架喇B-)
幾點都有.....有 CALL 機, 電話就有......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-3 05:11 PM 發表

:@:@
同我隻有得揮......:-"