返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 05:02 PM 發表

你还在呀~~~
对啊~多下要走了...要放工了~:014: :014:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 05:06 PM 發表

我在5,6年前已经后悔了.....
你做什么工?
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 05:10 PM 發表

牛工 管园丘
管园丘可以每天上网

回復 #246 toyo88 的帖子

哦....
我走先啦~晚上再聊过~~
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 08:35 PM 發表

那是副业
原来你酱多工的哦
原帖由 walala 於 2008-3-11 11:20 PM 發表

你找我吗。。。。:onion14:
~~~~
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 11:25 PM 發表

没有的话,那找老婆本~
勤劳~
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-11 11:29 PM 發表

哈。。哈。。我看你都有三个老婆本囖。。
那你有几个啊

回復 #289 walala 的帖子

哦....我这边线很慢勒:onion03: ......................
我还是去睡先...明天再聊啦~~:sleeps:
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-12 12:17 PM 發表

唉。。看你要几多咯。。如果,你要求唔高的话。。

我可以娶你架喇。。。
我要求不高...5个就好....
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 04:18 AM 發表
................:onion05: 三更半夜走进来
三更半夜干嘛跑来跑去?
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-12 08:57 PM 發表

哈。。哈。。咁你几时嫁给我啊。。我够了。。。
呵呵....别当真~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-12 09:12 PM 發表

你。。你。。你。。又呃我感情。。
咩''又''wor?乱讲话....
原帖由 toyo88 於 2008-3-12 09:08 PM 發表

BB你来啦~
88~~是啊~多下要走了....去看戏~~:014: