返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-3-15 06:24 PM 發表

蛇去:onion14: +:onion18: 。。。
羡慕
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-16 11:57 AM 發表
:onion05: 我来撑场
我也来~:onion05:
多谢你地投我一票.........

回復 #742 ckhooi74 的帖子

辉哥~
lala不见了....:019:
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 03:21 PM 發表

wa弟去了那里? 难道給沙鱼。。
他好可怜....
原帖由 felixng2007 於 2008-3-17 10:24 AM 發表
hello!!!!!!! all people
帮lala招呼人~~饮杯茶啦...:onion14: :onion14:
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 03:39 PM 發表

辉哥你节哀顺变喇....打斋呢d野等我和尚仔做喇....... ....
你打斋收吾收钱啊?如果要,跟辉哥拿啦..他很多啊~
原帖由 toyo88 於 2008-3-17 03:51 PM 發表

为兄弟,无话收唔收钱既....不过人地要卑我都唔区既~~:014:
拿到分一点来
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 04:00 PM 發表

bb唔好出刀仔 ,我已经无咗wa弟 ,你唔好咁对我啦。。
lala出现了....:014:
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-17 04:17 PM 發表

好兄弟,唔讲钱既
辉哥怕出钱...
我走先,,有东西做..
:onion05: 我来啦...花啦啦四大靓仔有在吗?
原帖由 walala 於 2008-3-18 11:49 AM 發表

宝宝。。。

walala在这里。。。:014:
你的兄弟不见料...

回復 #817 ckhooi74 的帖子

辉哥~~吃饱了吗?

回復 #818 wk.hoo 的帖子

~~肥仔杰....学靓姐叫你~~