返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-26 04:09 PM 發表

乜鏈
你又話上大陸??
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-26 04:12 PM 發表

未打好份野啊X(
今晚ac點睇?
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-26 04:14 PM 發表

諗住食完飯返來就有 , 點知打咁Q耐都未改好份野 , xyz@#%$X(
邊個咁無Q用呀打咁耐都唔得!! X(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-26 04:15 PM 發表

和or輸>:D<
唔係嘛....=((

咁你今晚有乜心水?
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-26 04:25 PM 發表

cck 好似都係咁睇喎

心水未愛隊囉>:D<
你果邊幾多?? [-1/1.5]??
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-26 04:30 PM 發表

0個客又麻Q煩X(
咁幾時先上? >:D<
些路迪都ok喎~~
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-26 04:38 PM 發表

門口狗 , 對住自己國家就惡哂 , 對住外隊就腳軟 , 可以一買但小心^:)^
半/一低水.....:-"
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-26 04:46 PM 發表

good luck>:D<
未買...仲睇緊....:-"
你估愛隊會唔會失波??
原帖由 Q版雲加 於 2006-9-26 05:18 PM 發表
近期頭頭碰着黑, 身体又差, 諸事不如意.  公司生意差, 客人關門大吉走數.......剛剛重新傾好幾間相機袋單正要報價做, 廠竟然大火燒X哂...............你話死唔死........... ...
唔係黑成咁嘛......

你仲牙痛緊?? =((
領隊...呢度買唔買都罷啦....無人肯做野架....

得一個超版會做野...其他全x部都係掛名...

雖然果筆錢對你黎講唔算好多...但拎黎買條馬仔win過關仲好啦~~

真係唔好買呢度....因為呢度預計應該會一沉不起....:-"
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-9-27 01:58 PM 發表

http://www.tvbnow.com/viewthread ... Borderby%3Ddateline

係死直不起......
=不舉一樣.......:-"

SOR ALL !!!
連累左大家家轉大量錢入來.... ...
呢度死唔緊要...我地球天唔好死就ok~~ =((

錢唧...有幾多丫....我諗無人會care或者怪你! :-"

起碼我地果時過到黎呢邊...吹多返好多水! >:D<
慘不忍睹.....=((
唔算好標青 但都OK正