返回列表 回復 發帖
抱歉未能為你搞過性愛聯歡晚會.........;))
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-17 01:36 PM 發表。 
有你都自己試左先~~~~;;)
無d咁0既事...係真係搞唔成....;))
sorry cc...近排我搬左...夜晚無得online所以少左同你傾...

我追返post見到你咁樣...我都好唔開心...唉...估唔到你又係同我一樣...

實際內容我唔清楚啦....但你終於明白點解我果時係咁唔捨得放手...

本來想今個星期一出黎飲野...但點知我又搞唔成...真係好過意唔去...

希望你可以企得返起身啦...因為如果要真正企得返起身...其實好難...因為我都唔得...

往後日子你仲難過...如果佢真係你個最愛的話...我真係怕你會好似我咁佢會不斷出現晌你腦海裡面...

每一日都圍繞住你...令到你唔再識得去真正愛一個人...因為你已經將你最真0既愛比左佢...

再感性d 0既說話我唔識講...可以的話...問蝦條啦...其實佢都係性情中人...

我而家終於明白點解蝦條自從果次之後就無再(真正)拍拖...因為正如我所講...佢已經提唔起果種愛去愛人...

因為果種愛已經比左佢個最愛...已經係屬於佢....

(sorry...mood到...廢up中.....)

搵日出黎飲野丫...幾個又好...一班又好...唔開心一定要搵朋友陪家嘛!

我都記得果時你地都無拓我手爭即刻出黎陪我啦...call我啦! :-*
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-18 01:55 PM 發表。 

講得好.....>:D<

不過酒不可以麻醉自己.....小心傷身!!!
>:D<
今日賣大包....唔著衫一天
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-18 03:53 PM 發表。 
果 D 乜 X 等級調整通知好鬼煩呀 :Q
下?? :-O
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:19 PM 發表。 

你係版主 , 你唔知架啦=((
今日唔著衫....有無令到你有瑕想??
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-18 04:22 PM 發表。 

你就好啦唔洗煩 :Q
你唔係版主咩?? :-O
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:27 PM 發表。 

有 , 好想打seven你
唔好啦...你打我我用手擋的話...我就會露點架喇.....:$
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:28 PM 發表。 

"0都"
嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟~~~ :-"
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:30 PM 發表。 
28號 你2個會唔會去??
想...但唔知得唔得....[-O<

但你都唔得啦....[-X
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:34 PM 發表。 

得就同你地北上好過啦
好耐無去玩過...=((
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:37 PM 發表。 

現在都唔駛預你啦:-"
你講哂....[-X
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:38 PM 發表。 
皮生 見字今晚開msn , 有事搵你 , 關於北上既事......
X(
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:41 PM 發表。 
今晚重注利物浦對面X(
黎真??