返回列表 回復 發帖
1        05日 08月 2006        伯明翰 v 高徹斯達
(亞洲盤)        伯明翰 -1.0
        1.95        無        未結算投注
2        05日 08月 2006        普雷斯頓 v 錫週三
(亞洲盤)        普雷斯頓 -0.5,-1.0
        2.075        無        未結算投注
3        05日 08月 2006        朗斯 v 特魯瓦
(亞洲盤)        朗斯 -0.5,-1.0
        1.85        無        未結算投注
4        05日 08月 2006        歐賽爾 v 華倫斯尼斯
(亞洲盤)        歐賽爾 -0.5,-1.0
        1.775        無        未結算投注
5        05日 08月 2006        波爾多 v 圖盧茲
(亞洲盤)        波爾多 -0.5,-1.0
        1.80        無        未結算投注
6        05日 08月 2006        屈福特聯 v 曲克城
(亞洲盤)        曲克城 -1.0,-1.5
        1.95        無        未結算投注
7        05日 08月 2006        費倫巴治 v Erciyesspor
(亞洲盤)        費倫巴治 -1.5,-2.0
        1.80        無        未結算投注
8        05日 08月 2006        格拉斯哥流浪 v 鄧地聯
(亞洲盤)        格拉斯哥流浪 -1.5,-2.0
        1.75        無        未結算投注
9        05日 08月 2006        FC 蘇黎世 v 青年人
(亞洲盤)        FC 蘇黎世 -0.5
        1.85        無        未結算投注
        過關投注項
投注類型        投注數        單位投注金        投注金        預計彩金        彩金
九串一        1        5.00        5.00        1353.88         

終極賭錢落海式9串1;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 10:21 AM 發表

唔使驚...世上無難事...我10串1都中過啦! \:D/
通常贏會之後個日就會輸,so 寄望不大<:-P
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-5 10:29 AM 發表

唔知

琴日賭版有咁多場,我係咁買,快過頭,過大數,無出post
都唔知點解要貼埋個過數紀錄:@:@
新人應該易話為瓜
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 10:53 AM 發表

咳...我係呢度0既主席....叫我靚仔ben得喇! \:D/
你....你就尼無正選啦wo;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 10:56 AM 發表

派錢彿;P  不過我冇買:L

真係唔開大:L
我諗得我一個輸分:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 10:57 AM 發表

所以轉行做主席! ;))
我都要轉行做助教>:D<
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 11:00 AM 發表

被人搶左?~:lol
雲加話用希比唔用佢;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 11:03 AM 發表

唔得...因為你太蠢! (比人呃) :))
:Q衣d叫好人,你估我被錢佢個時真係唔知好大機會被人呃嫁咩:L
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 11:04 AM 發表

友誼波,假波多~~小注玩下就ok,我依d 窮人 ;P
中左100 mu win :lol
輸分贏錢;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 11:07 AM 發表

柏金年紀大,容易比人呃 ;P
:angry
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 11:09 AM 發表

依到d讓球盤好過馬會好多~~:lol
緊係;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 11:10 AM 發表

oicic ,做乜唔一致o架? :lol
我贏個d衣度都無開;P
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 11:10 AM 發表

豬上加豬的超級豬! :))
:L我去跳樓死啦:'(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-5 11:12 AM 發表

睇清楚樓下有無人先好跳呀...唔好累街坊嘛...:$
跳左啦,不過得一層死唔去;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-5 11:15 AM 發表

講得好 , 加分:lol
:cry衰人