返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-14 12:39 PM 發表

依隻好炒......

你地放晒佢.....推林佢......之後再入......?!;P
賣曬+2X-7X%;P
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-14 12:40 PM 發表
鴨仔, 我被人清村呀><
咁死得lu~求救~
duli買入後發先至~~~ 100000 股,現價上漲 20.28 %;P
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-14 12:42 PM 發表

姐係咩?
比bubu 狂入貨
travain
一於炒返起無恥腰芒967八無限公司,不過點炒?
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-14 12:45 PM 發表

我琴日入左勁多貨.........7100500股
之後跌到媽媽聲:-O:-O
我隻夢幻運動用品集團跌得最多=.=
↓94,085,916.45 元
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 12:46 PM 發表
119        靜音國際有限公司        400000        1,368,000.00        $3.42        $6.00        $2,398,754.00        ↑2.58 元        ↑1,030,754.00 元        ↑75.35 %
102        無恥腰芒967八無限公司        200000        1,360,000.00        $6.80        $6 ...
重唔放靜音??
賺返4000萬\:D/
夢幻運動用品集團 跌左6300萬=.=
快D 放        無恥腰芒967八無限公司啦~
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-14 12:55 PM 發表

個allaince 唔多理我
too bad,你緊係太遠,太遠係無人幫,幫都無用;P
轉alliance~
有無人可以救下夢幻運動用品集團...........
夢幻運動用品集團 ↓103,042,223.85 元...................................
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-14 01:04 PM 發表
Ivan仔^^買入夢幻運動用品集團 100000 股,現價下滑 11.22 %

play me........
play me too........
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-14 01:09 PM 發表
Crop: -1242  per hour
洗唔洗幫你睇,不過睇日要睇醫生