返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版法明尼 於 2006-8-14 05:31 PM 發表

蝦王話有咁多抽咁多
等個價低d入貨wo^:)^
單聲呀嗎....會唔會升返嫁?
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 05:33 PM 發表
發達中...
快D整到佢升返^:)^
你地賺咁多:Q
等我賣曬金沙買先得
原帖由 Q版法明尼 於 2006-8-14 05:51 PM 發表

今晚人齊咪放:lol
咁我未又b-(....
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 05:52 PM 發表
帳戶資金:        733,180,939.00 元
持股總數:        8600000 股
持股市值:        1,892,448,445.00 元
股票成本:        1,040,956,000.00 元
盈虧情況:        + 851,492,445.00 元
資產合計:        2, ...
帳戶資金:        -66.00 元
持股總數:        4290344 股
持股市值:        619,766,788.70 元
股票成本:        718,108,944.80 元
盈虧情況:        - 98,342,156.10 元
資產合計:        619,766,722.70 元
今日買賣:        126 筆

>:)
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 05:54 PM 發表

duli          2633688          5.63 %          234.49          270.26          617,584,436.83          711,780,518.88          -94,196,082.05          -13.23 %:L
而家唯有要等蝦條黎:lol
你地放個時我訓覺=.= GD LUCK
如果我而家放會唔會升??
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 05:59 PM 發表

琴日佢地放個陣我都訓左
點知今朝升到pk
我買個陣3xx
我放個陣7xx
我琴晚最早買,but買得好少only:L
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 06:01 PM 發表

哈哈
之後今朝見到全部人放哂
得番我向到
我都唔知發生乜事,見升未放
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 06:05 PM 發表

琴日都係得9億幾
今日就變左26億;P
:'(我輸左4億幾
http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=10748&extra=page%3D1
荷蘭win2-0~報仇!
原帖由 Q版希比 於 2006-8-14 06:09 PM 發表

佢出咩人先 :o
出咩人都win
閃人訓覺~
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 06:32 PM 發表

你試下
睇下跌唔跌
跌既話殺左你>:)
快d殺左佢啦:'(
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 06:36 PM 發表
彿印!!!!!
我嬴少左3億呀!!!!
我又無左億幾:'(