返回列表 回復 發帖
b-( :-O
食飽飯
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 06:30 PM 發表。 

你愛人又問你有冇盤wor:))
叫佢食蕉la......麻q煩
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 08:43 PM 發表。 

呢條友好x煩
大家要小心X(
x2X( X(
睇黎都係時候block 佢msn
原帖由 Q版法明尼 於 2006-10-21 08:48 PM 發表。 

佢走我20萬分數
話無分還
但次次有分買波買馬
佢誠信冇晒架la
原帖由 Q版施根 於 2006-10-21 08:50 PM 發表。 

咁pkX(
佢日日msn黎煩q住我
問我有冇暗盤
又叫我幫佢問其他人有冇問
又成日叫我比分佢
佢都食X( 大
不知所謂
x2
成日係度咋我msn
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:03 PM 發表。 

人粉一名......
好在沒有比 MSN 佢.....唔係死比你睇......
[-O< b-( b-( =((
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:19 PM 發表。 

不過而家有 錢 得 後樂園!!!
賭後樂園 $ !!!;;)
果面我都有幾x億, 但係都冇用
Goal! Wigan Athletic 3, Manchester City 0. Henri Camara (Wigan Athletic) right footed shot from the left side of the six yard box to the bottom left corner. Assisted by Leighton Baines.
Goal! Wigan Athletic 4, Manchester City 0. Luis Antonio Valencia (Wigan Athletic) right footed shot from a difficult angle on the right to the bottom left corner. Assisted by Emile Heskey.
原帖由 冰玉 於 2006-10-21 09:28 PM 發表。 

[-X 你應該迫佢還晒錢先比佢賭
或姐當佢中左派本唔派彩, 當扣數
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:34 PM 發表。 

太細我唔識講什麼同佢溝通......b-(
>:D<
我識
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-21 09:47 PM 發表。 

我怕要坐牢......[-O<
你知道啦.....男人有時比一些野易蒙蔽.....
有時"下面"個頭想多了...主導一切......
你下面果頭冇腦架.......
而且你下面果頭抬唔得起先:-" :-"
雲達1-0!!
蝦條, 你緊係少睇報紙la.....而家d 細路女好中意d 廿幾三十架.............

上親報紙果d, 個女仔都係得12,3,4 歲, 果男既就廿幾..........