返回列表 回復 發帖
冇咁多錢殺
返左生
原帖由 彿印 於 2006-7-29 11:22 PM 發表

change your U$ lalol
$u錢又唔似你地有好多

我要留返嚟收息
原帖由 Q版亨利 於 2006-7-29 11:22 PM 發表
叫叔叔俾d 你law...你幫佢
留返比佢用嚟買ball
原帖由 彿印 於 2006-7-29 11:25 PM 發表

come to here 收息la, 0.85 ar:)
呢度對換得少
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:24 PM 發表
NONO 自己左手同右手打緊,,,,,,;P
點打呢
我本來想打叔叔隻野但唔夠level
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:34 PM 發表

開左超人.......LOGOUT .....

LOGIN NONO...攻超人......

之後 LOGOUT NONO...

LOGIN ZOFFY......

......
..
...

.
.
.
未夠level~~我有咁諗:victory:
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:38 PM 發表

啪藥.......;P
打夠錢先
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:42 PM 發表
NONO...ZOFFY GO ??
佢冇講去邊
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:47 PM 發表

同冰 & DEE 閃左?!:(
我都唔知冰 & DEE 去邊ga
佢地走先的
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-29 11:46 PM 發表

有野想問下.....

有什麼睇圖, 相, 漫畫既中文免費軟體.......有少少功能改下相.....
方便易用....占用資源少 ??

我 ACDSEE 近期神神地...成日死......:@
d/l過新嘅acdsee 其他果d ~PhotoImpact~photoshop
acdsee比較方便占用資源少
睇漫畫我多數用comicviewer ja
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-30 12:04 AM 發表

Acdsee 已到末日 ! 史上最強萬能相片王 Google Picasa 2

史上最強萬能相片王 Google Picasa 2

如果要說史上最好用的相片檢視管理軟體是哪一個?大多栮..
咩野有冇?
打唔到