返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-24 01:56 AM 發表

你俾個 msn 我 .... 我 msn 話你知 .... :$

哩度好多耳目 .... :$
X(
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-24 01:51 AM 發表

得番我地兩個 ..... :$
X(
法林明高!!!!!!yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!;P
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-24 11:09 AM 發表
法林明高!!!!!!yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!;P
去幫我推post
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 11:56 AM 發表
喂 靚仔基金佬 你會唔會開盤啊;P
X(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-24 12:05 PM 發表

有 200 個係我既......:D
x2 :D
What The Fuc...........................

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-24 12:26 PM 發表

點平均法?!
God knows.....

Up 9 side la X(
個個調哂錢去TVB佢就話計8月平均數............揾笨7架!X(X(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-24 12:35 PM 發表

我唔信佢人人計一次..
應該(1/8 數 + 31/8 )/ 2 X 無比日子 <<< 不過無比幾多日....你地都忘記左啦.......;P
我"ding"60日 ar................X(
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-24 12:41 PM 發表

咁多?!

比條 LINK 來睇下.........:D
mo draw law.....:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 12:44 PM 發表
係喎 Benny 快0的del左個post , 會議室既野來的:L

有引用既兄弟都唔該edit佢
delete your self #177
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-24 12:44 PM 發表
係喎 Benny 快0的del左個post , 會議室既野來的:L

有引用既兄弟都唔該edit佢
delete yourself la...............
177 and 182 ar!!!!!!!!!!!!!:@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-24 12:55 PM 發表
:@
Fucking Ger................:@
原帖由 冰玉 於 2006-8-24 12:57 PM 發表
報到....

我仲未死住....尚在人間...^:)^
仲未?[-O<