返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-5 01:48 AM 發表

:o 其實 UNCLE 有咩問題解決唔到?
係好煩....好似咩問題都解決唔到:Q
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 01:50 AM 發表

返大陸... 神洲大地 .... 好鬼多女添 !! >:)
最憎返大陸[-X
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 01:50 AM 發表

你仲唔去支持o下喎 !!

雖然知道有 d 阻力 ....
人地講明唔要人, 支持都冇用啦%-(
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-5 01:54 AM 發表

我早排都係..... [-(

但係... 運呢家野.. 過一排就會轉返~

物極必反嘛~ 比 D 耐性 :$ 問題將會迎刃而解 :$
番祖家"呢埋"一兩年先............[-O<
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-5 01:57 AM 發表

祖家係邊樹? 我得閒黎探下你 :$
艱難大 or 老抽 都得
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 01:56 AM 發表

人人都有壓力o既 ....
真係你有壓力,我有壓力 ....
我都有好多問題解決唔到o架 ....
個個人都係一世 .... 係條路( 經歷 )唔同o者 ....
你又唔可以唔 ...
Thanks
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 01:59 AM 發表

我唔係想做而去做 .... 大圍因素 .... :-"
唔明:o
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-5 01:59 AM 發表

我揀左.. 沉溺....... :L
我都似係%-(
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-5 02:00 AM 發表

:o 即係邊度? 唔識字.. :L
加拿大 / 澳洲

不過我喜台灣:$
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 02:02 AM 發表

我識話人唔識話自己 ....
一樣有好多問題 ....一樣 ....
經歷得太多 .... 所以而家上o黎"避"o下 ..... [-O<%-(
有幾多?:o
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 02:04 AM 發表

q版做版主... 可以開 d 派錢盤同自己想玩o既盤嘛 ...
太公錢?;P
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 02:05 AM 發表

要用顯微鏡先睇到囉 ...... :L
去廁所果陣時;P
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-5 02:06 AM 發表

我淨係諗到楓葉國 ;P 估唔到澳洲 :L

台灣... 有林熙蕾 :$
知我者....令女也!
我喜 台灣 可能因為佢懶係有文化氣息咁.... 同埋一D創作嘅野空間大D...(表面上)
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 02:07 AM 發表

早幾年真係好似癲o左 ....
總之我唔係平凡人啦 ...好似佢地咁 ... 讀完書做o野 .... 冇咩風浪 ....
大起大跌過 .... 而家 .... 都係算一個新開始 !
你未識我...........講大起大跌....我未必弱得過你:L