返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-23 10:48 AM 發表

係?? 抵博啊;))
真錢你夠唔夠薑買主win?
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-23 10:53 AM 發表

買左100:))
100?:-O
李斯特城 0隆 對 0隆 冇蔭功呀..................[-O<
李斯特城 快D入呀............. ^:)^ ^:)^
近期頭頭碰着黑, 身体又差, 諸事不如意.  公司生意差, 客人關門大吉走數.......剛剛重新傾好幾間相機袋單正要報價做, 廠竟然大火燒X哂...............你話死唔死...........
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-26 05:25 PM 發表

唔係黑成咁嘛......

你仲牙痛緊?? =((  
牙痛 好左好多了.....

但係真黑唔係囇黑
原帖由 彿印 於 2006-9-27 02:39 PM 發表

其實都重有機位好版主既 , but , i think will  leave soon laT_T

超版都係平均3小時 perday online

anyway , 好既版主 will one by one to leave , coz all tell me hopeless

領隊都係留D$買波啦 ...
(1)皇家馬德里 -2.5 賠率 7.00
100,000元
(2)阿仙奴 -2.5 賠率 10.00
10,000元

轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
彿印 2006-9-26 10:24 PM TVB 110000 元 積分轉出

哇卡卡卡卡卡~~~~彿印, 我執你70萬~~~~~$-) $-) $-)
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-27 01:49 PM 發表
領隊...呢度買唔買都罷啦....無人肯做野架....

得一個超版會做野...其他全x部都係掛名...

雖然果筆錢對你黎講唔算好多...但拎黎買條馬仔win過關仲好啦~~

真係唔好買呢度....因為呢度預計應該會一沉不起....:-&quo ...
yes, ben!
廿幾三十個鐘冇人回................:-O
原帖由 Q版亨利 於 2006-9-29 04:01 PM 發表
領隊今晚d 波有乜心水呀
葉士域治
懶鬼龍格堡俾人投訴唔派彩:-"
佛, 你竟然PM踩我地小波賭.................我很傷心.......
唉, 衰到冇朋友=((
原帖由 dororo 於 2006-10-12 06:01 PM 發表。 

仲有我雪加>:D<
我唔食雪茄
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-12 06:09 PM 發表。 

??
俾人中傷=((