返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:56 PM 發表。 
:Q
你地唔襯呀^:)^
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:56 PM 發表。 

:-O 靚仔 uncle 你居然咁講 :( 很傷心耶.. :'(
我現在是令女:-"
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-16 04:58 PM 發表。 

溝左 賓賓一個.....;;)
佢唔著底褲架[-O<
原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:59 PM 發表。 

一个天,一个地, 一定唔襯.. ;P
我地幾襯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 05:00 PM 發表。 

靚女 :$ 受溝嗎? :-*
;P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-16 05:02 PM 發表。 

明符其實係溝 "死仔"...背景好像係墳場.......
係搵鬼溝
原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 05:03 PM 發表。 
闪人.. 88
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 05:11 PM 發表。 
喂~ 唱 K 啦~~ :-"
你早15分鐘講我就唔去飲酒啦............:-O
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-17 01:03 AM 發表。 

平生最憎 感人既野.....:-"

我都係

我太難被感動
作詞:藍奕邦 作曲:藍奕邦 編曲:藍奕邦/李漢金

我也知這麼拘朿使你太辛苦  一番友善亦被狠狠謝絕
是我天生的那種個性太頑強  不喜愛憐憫也絕不信人
然而緩緩行前便看穿  其實我也有著脆弱靈魂
只恐怕你會是曾經傷過我的那類人

@都只怪我太難被感動  面目實在冰凍
我也罵我沒有用
其實對你那樣冷漠  我也覺得心痛
然而誰人能知  我也有著苦衷@

我也能被感動  但是並未可以  去接受你的抱擁
想卻未敢去動容  或者我太過惶恐

也許分不清楚根本誰是真心  逼使我杜絕陌生者步近
但我很小心看守的那些尊嚴  偏偏帶來我那份空虛感
如何形容才能讓你知  其實我也有著脆弱靈魂
只恐怕太軟弱贏取不到你一分好感

Repeat @

我也能被感動  願望是被寵愛  更渴望你的抱擁
哭到自己也臉紅  就此撲向你懷中

可知我也渴望被感動  實在極度需要
去接受你的抱擁
哭到自己也臉紅  立即撲向你懷中

b-(
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:11 AM 發表。 

仲有你去飲酒都唔叫埋我 :'(
我驚我見到你酒後亂性........唔敢叫b-(
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-17 02:08 AM 發表。 

我都跟 ..... 不過戶口冇錢 ....聽日先買 !! :-*
thx!
你知啦.....我又唔係未試過亂性..............=((
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-10-17 02:19 AM 發表。 

細細地買o下 ...  冇咩心水 ....
有人幫自己諗埋 ... 幾好 ...
呵呵~~~;))
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-17 02:24 AM 發表。 

:L 見到欣宜都會酒後亂性? ^:)^ ;P
妳意思係肥鴨? ;P