返回列表 回復 發帖
有冇人有Norah Jones D歌?;;)
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:07 AM 發表。 
咁冷......要搵 NONO!!!
我去果邊打工區求下先.....[-O<
原帖由 c.c 於 2006-10-23 02:10 AM 發表。 

少爺工商銀行掂五掂??[-O<
升就一定, 但短線不會升升很多....10~15%左右I think
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:11 AM 發表。 
你有CASH !?

銀行關左喎.......
咁幾百萬都有嘅........
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-23 02:26 AM 發表。 
問少爺佢一定識.......:-*

我都閃了......今日好累!!!b-(
祝巴塞隆納贏!!!>:D<
me2, goodnight everyone >:D<
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 04:43 PM 發表。 

有既 , 我可以申請公援啦=((
me2=((
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-23 05:06 PM 發表。 

你幾時申請credit card要擔保人架??
係資詢人
原帖由 Q版柏金 於 2006-10-23 05:19 PM 發表。 

尼加拿大買,自殺都有得賠>:D<
即死冇得賠................死都要部署...............................
原帖由 c.c 於 2006-10-23 05:34 PM 發表。 

五係 我聽聞真係五屎還...因為卡無擔保人..銀行只可以追卡擁有人...如果屎佐  係入bad debts...
我記得之前我acc miss都講過...
實情係....根本銀行已經同張咭買左保險............

不過照做野...一萬幾千更加費事claim, 費事加loading, 情願用最cheap嘅方法追
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 12:25 AM 發表。 
早晨 =.=
baby>:D<
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 12:28 AM 發表。 

uncle benny :-*
:-*
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 12:37 AM 發表。 

uncle 我搵唔到呀 :'(
搵唔到乜? 我幫妳.............
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 12:42 AM 發表。 

上一輯賭仔世界......... ^:)^
吓..............搵黎做乜?:-O
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 12:46 AM 發表。 

睇 d 好重要既野 :'(
乜我講左D好重要既野咩..................:-O

放心啦, 我會負責任嘅..............
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-24 12:45 AM 發表。 
$-)
hi yesyes