返回列表 回復 發帖
b-(
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-24 01:40 AM 發表。 

johnny to係有d料到...
今次係.....................抄人[-X
Q版韋拉 , Q版皮利斯, tRACY_, ,  Q版亞當斯

你地幫我做個見證.

一年之後, 我要話俾所有人聽...........我還可以的X(
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-24 01:52 AM 發表。 

:-O :-O  炒who??咩film??
抄美國公路電影
我係想講, 我係唔會輕易放棄的
佛印, 你家姐隻馬爆大冷, 做乜唔單聲!X( 隊爆左我................:Q
滾動中...........^:)^
蝦條的friend就是我的friend, 就是咁簡單
thanks brothers...
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:08 AM 發表。 

main point 係無 "索" 呢個條件 =(( 乜 post 都無用 :'(
:-"
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:10 AM 發表。 

忘記之前的都 ok.. 你重頭再來一次 :-"
你地.............................弓起:-O
\:D/
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:11 AM 發表。 

=(( 我死左去好了
小肥鴨
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:12 AM 發表。 

:-O 弓起乜野? :-O
可以合照未?:-O
傲骨2006-10-20 21:07:17
天氣: 晴朗 心情: 高興
傲骨
作詞:盧國沾 作曲:譚詠麟 編曲:盧東尼

誰知我內心多苦悶 一切沒法如願
誰知我內心多苦悶 因我甚覺疲倦
但到底 這鬥爭沒有完 想逼我改變
有誰會知我心內 有極強信念

從開始至今多考驗 使我步法常亂
從開始至今多考驗 手裡利劍常斷
話到底 我瞭解好清楚 不肯趁風轉
有時我想去屈服 想起也心酸

不可以 重覆這怒叫聲 自信他朝一柱擎天
沒法屈膝在苦困前 討厭加討厭

http://space.uwants.com/index.php/action/viewspace/itemid/81362
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:14 AM 發表。 

......>:D<

歡迎加入博愛基金......:-*
撐你啦, 無論點
原帖由 李嘉誠 於 2006-10-24 02:17 AM 發表。 

因為爆大冷 lo^:)^ ^:)^

真係無人知

講明冷 = 100%唔go馬
果場..............真係橙呀=((