返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:18 AM 發表。 

?!?!?
唔好玩野!!!
okok
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:21 AM 發表。 

近期你好像有好多心結.......:-O

赫親我......
你知唔知點解? 我幾個月冇見你;))
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:17 AM 發表。 

其實唔係好知道你問題.....
不過以你本事....沒有野難倒你........

如果由零再開始都比人快成功...加油!!
我都相信自己的實力啦......只是時不予我.........................我會加油了
原帖由 李嘉誠 於 2006-10-24 02:23 AM 發表。 

win 左 , 都無人知 ,因為好似話無人 go啦頭馬 .....ahhahah
家姐冇入場? 拉倉X(
佢地有D野傾我地唔方便回...........................................
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:30 AM 發表。 

物極必反~ 好快會無事
hahaha...if..........

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-24 02:30 AM 發表。 

見我解決不了......下次出來 BOOK 定房.....
我地做出個未來啦......
你etl永遠唔開..............不過算喇>:D< i love u
原帖由 李嘉誠 於 2006-10-24 02:32 AM 發表。 

我諗冇入場 coz, 99% tell my sis 話到明 5名 都無=((

拉倉?? 馬好像buy左好多連喇 都老喇 .........唔好喇
算la

trainer幫你win到幾場唔easy 架la
冇人回.......goodnight   my friend and baby
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 11:55 AM 發表。 

醫生話比比小氣管焱(我都唔知乜來 =______=)

本來話要留院觀察,但係唔比家人留係度... 淨係探病時間先可以去,所以無留到院。

我今日出門口時比比仲未起身,而且又好攰、無里精神咁樣 >.< 仲有咳咳 >.< ...
叫左佢唔好咁小氣架啦....
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-25 01:31 AM 發表。 

;)) 又係 D 3344? :-"
係best161
薩達蝦派$:-O
hi all ;))
no PPL? [-O<
bye =((