返回列表 回復 發帖
hi~~大家好
明教~~有冇張無忌响度呀?
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
果然有張教主在~~
咁請問楊修,楊左使呢?
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-25 05:34 PM 發表

教主唔响度嚄!各下系?
在下只是一位流浪人,在找楊左使~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 08:59 AM 發表

楊左使跟教主一起出外办事,各下找他有事吗?
沒有事~
只是好奇~~以及...我是楊左使的fanz, 嚟攞簽名...
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 09:26 AM 發表

哈哈 ,等我有遇见他,我会告诉他的,:onion03: :onion03:
記得攞簽名wor~
大家都係使者,仲乜你唔駛出差,楊左使要去呀??
原帖由 任盈盈 於 2008-1-26 09:27 AM 發表
你们好啊
任小姐~~你老公令狐沖呢??

回復 #37 felixng2007 的帖子

人家答唔答我,又關你事
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 09:38 AM 發表

因为教主喜欢用左手做耶,所以就带楊左使出门咯!
係唔係即係話你依只右手廢架

回復 #40 felixng2007 的帖子

你又做壞事啦~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 09:43 AM 發表

唔会既,教主武功盖世,以你既功力仲没够班。
依個世界上有一种野叫"迷藥"
叫你教主小心d啦~~~:onion14:

回復 #48 felixng2007 的帖子

人地教主識輕功架,你跑得夠唔夠人地快呀?

回復 #52 felixng2007 的帖子

人地教主仲識氣功架~~你今次死定啦~~

回復 #56 felixng2007 的帖子

你又話行劫, 人地教主訓著覺, 你又點行劫呀~~~:onion14:
右使去咗邊呀? 咁俾人踩場都唔出聲

回復 #67 felixng2007 的帖子

行劫的人才是壞人~~~