返回列表 回復 發帖
多謝大家支持,一陣會有神秘大獎送出
janleung重咩送錢比我 我有錢用呀 只不過冇之前咁多咋
原帖由 pangck 於 2008-9-23 12:14 AM 發表
洗唔洗我幫你我有方法喎!
大人的錢我唔敢要 不要嚇我
原帖由 hoong04 於 2008-9-23 12:20 AM 發表

終於回來啦! 我還以為以後再也看不到你了
我還以為可以不用見到大家,當時不知幾咁開心
原帖由 janleung 於 2008-9-23 12:21 AM 發表
做我們寵物家主點可以只系有錢咁簡單,要好有錢先得嘛
既然你咁講,我就定一個新規條,所有成員每日都要進貢100萬寵物幣比我
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家重咩比錢我
不用給我了

pangck 2008-9-23 12:47 AMTVB 10000000 元積分轉出
janleung 2008-9-23 12:46 AMTVB 1000000 元積分轉出
原帖由 pangck 於 2008-9-23 12:51 AM 發表
你係咪想我反面!
我最喜歡同人反面
原帖由 janleung 於 2008-9-23 12:50 AM 發表
比D生果金你都唔要
生果金加左價,你比舊價我梗係唔要啦
原帖由 pangck 於 2008-9-23 12:55 AM 發表
bubu1109  2008-9-23 12:52 AM TVB 10000000 元  再比反我的話,我就同你反面!(唔係講笑)
既然你係都要迫我 ,咁我為有...為有...為有收左佢啦
原帖由 janleung 於 2008-9-23 12:57 AM 發表
都系一份心意啫,你咪收咗佢咯,
你又係咁 收咪收
原帖由 jp2907 於 2008-9-23 01:09 AM 發表
  恭喜您终於可以解除禁言令回來,知道這事發生後,

都覺得很不安,雖然我認識你不耐,但我知道你是個好有良知好ceo。

〔在股票區〕不會為了私人利益而去欺騙他人的金錢。 ...
謝謝你支持 可惜我的17號股沒能幫大家賺錢,下次如果有朋友幫忙我會做藍籌股,等大家賺多點
原帖由 无印良品 於 2008-9-23 08:21 AM 發表
我都E+先訓醒.....恭喜bubu出柵啦...
什麼出栅 要我 你再入番去嗎

不過的確要多謝大家幫忙 ,為左獎勵大家,每人送電鋸一把大家再一齊努力打劫
原帖由 afpd 於 2008-9-23 08:26 AM 發表
老大, welcome back!!!!!!!!!!!!!!
我帮你打小人,打死他,踩扁他!!!
我都係剛剛先訓醒,現在要去推股先,一陣再打怪,我要賺番我D錢
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-23 09:02 AM 發表
bubu是不是開始再抽資了!
現在比賽差不多結束,我才不會抽資咁辛苦 現在推緊股

大家要留意下,除左攻擊同防禦升級卷軸有機會有保留價值外,大家的財富戒指如果多過一件,多出來的大家都可以賣左佢,
因為有些版本的寵物是沒有財富戒指,而且就算有財富戒指到時價錢未必有現在咁高