返回列表 回復 發帖
原帖由 GQG 於 2008-10-17 07:16 PM 發表

10转?!400万?!我得8转,有70万咋…
我将红宝石比左个高转过我的有钱人…
這次只好怪你自己不看看,別人是否真的需要幫忙
其實嬴一次小遊戲,已經等於有100萬以上寵物幣,嬴多幾次就好快變有錢
原帖由 wongjj 於 2008-10-17 08:00 PM 發表

hi~~bubu~~is your 小遊戲 only for member???
基本上只限我們兄弟幫寵物家族的成員,不過我會歡迎你參加
原帖由 GQG 於 2008-10-17 08:07 PM 發表

哈哈! 都好啦… 果区区1万蚊买一个
教训係值得嘎咯…  咁就要睇佬
大你识唔识做啦… 听日比个点
样嘅游戏我地玩啦…
我當然會找一個超高難度的遊戲給大家玩啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 假書僮 於 2008-10-18 12:12 AM 發表
咁,我啦!
大人是不用玩遊戲的,有需要什麼問我拿取就可以了,這是其他成員沒有的優惠
原帖由 假書僮 於 2008-10-18 12:16 AM 發表
peterzai05  
我也出重酬找這位失蹤人事 我出短劍10把,大家找到他回來再問我收取獎品
昨日竟然又有人勝出

得獎人是ndctim

神秘寶石ndctim1送禮2008-10-18 06:22:59
喜糖ndctim3送禮2008-10-18 06:22:38
三倍經驗卡ndctim10送禮2008-10-18 06:22:22
今日的遊戲是遊戲區的第4版

遊戲 : 炸彈挖金礦

勝出獎品是3倍經驗卡10張+喜糖3粒+1粒神秘寶石

有上排名榜的也有安慰獎(3倍經驗卡5張+1粒喜糖)

記得一定要上排名榜才有獎品,以排名高者為勝

比賽時間由現在至晚上12點(2008-10-18,23:59)

原帖由 ndctim 於 2008-10-18 07:28 AM 發表

竟然得一個人上到十大.....哈哈,仲有呢bubu,我昨晚睡得很甜喔
thx anyway~~
昨晚發惡夢的原來是我
原帖由 ndctim 於 2008-10-18 07:45 AM 發表

bubu,我想講,你今日可以唔使俾lo,個game可以用無奈兩個字形容.....
與其玩佢,我建議大家去升級還好
沒有人勝出就最好啦 今日大家都變番做地球人
原帖由 ndctim 於 2008-10-18 07:59 AM 發表
勁無奈,個人仔行得慢不在話下....還要限制炸彈.....仲要計時
第五關已放棄玩下去

如果有人勝出,我私人加"一百萬"寵物幣
一百萬,希望今日有人勝出啦,越來越有趣了
原帖由 hoong04 於 2008-10-18 08:34 AM 發表

你是说真的还是假的
我刚刚玩第一次就到第10关了但是只有16000分,
我很快就会上榜咯
他說的當然是真的,我可以做証明
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 03:40 PM 發表

blue blue~~u r also 兄弟pet pet family 的嗎??
是blueocean求我讓他入會的
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 03:39 PM 發表
ndctim.....我都覺得個game真係勁難玩ar .........
比得大家玩當然有難度 如果唔係我D獎品點算
其實我係壞人先至真
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 03:49 PM 發表

....i just....at pet family post....讚美jo你.....

你唔好信blue blue講男仔壞才有女仔like...ar....
係你誤會左我,ndctim說得對,我本來就是壞人一個
原帖由 ndctim 於 2008-10-18 03:54 PM 發表

他有變過嗎(bubu)
竟然說穿了我的真面目 ,送你特別禮物作為獎勵

成功贈送給 ndctim 100 個 ?!