返回列表 回復 發帖
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 06:36 PM 發表

嗯嗯, 你真好吖
可惜我已有家族, 如果唔係一定入你度
雖然好開心你咁講,不過你睇錯我啦,我是邪惡的化身,現在加入的成員已經在後悔了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 GQG 於 2008-10-20 06:44 PM 發表

叫埋你仲有得剩… 你咁识沟女…
不會吧 怎麼越來越多人對我講大話
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 07:01 PM 發表

邪惡的化身

正吖~~~~
不會吧 看來我也要小心點
1739jay重咩咁勤力,就快追到我啦
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 07:10 PM 發表
bubu 3倍卡要掉寶率幾多先會打到架
3倍經驗卡是不能靠打怪得到,要在道具店買的,20萬寵物幣一張
或者二手市場間中會有平貨
原帖由 假書僮 於 2008-10-20 07:12 PM 發表
佬大,有女識都唔通知聲靚女
假書僮大人,不如來個估三圍比賽,估中有獎
bbb見到下次唔敢入離
估中bbb三圍,我私人送出100萬tvb幣 不過要bbb自己開估,最好加埋相做証明
原帖由 TMMY23 於 2008-10-20 07:33 PM 發表
真有趣...
估中我给500萬pet$$
又多一個人贊助

現在獎品變為100萬tvb幣+500萬寵物幣
如果超過50人估,我私人再將tvb幣增加至1000萬
原帖由 cherish83 於 2008-10-20 08:11 PM 發表
老大可不可以给我法神裝備吗???

先谢谢你!!  
要打到法神裝備,起碼要在8轉地圖打怪才有機會得到,現在你的寵物4轉,先努力升級,我經常會提早給成員裝備,
現在先給你這個

成功贈送給 cherish83 10 個 雙倍經驗卡!
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 08:15 PM 發表

唔公平吖~~~~我俾人估都冇$$$$$$~~~~估中的人有~~~唔制吖~~~
我又要估~~~我要估bubu 3圍~~~

38 30 35

...
我唔記得講,估錯左要罰tvb幣,唔會罰太多,每人100萬tvb幣就可以了
原帖由 bbb1999 於 2008-10-20 09:03 PM 發表

邊個俾5000萬tvb我我就俾大家估我身材
我會post 相上黎~~~不過係冇得睇樣的

冇人俾$$就算lu

(收左$$$我會post呢張相嘅清晰版出黎)
461606 ...
太貴了 重要冇樣睇 再加上有着衫
所以都係唔睇lu
原帖由 rayson98 於 2008-10-20 09:27 PM 發表
你E家先知咩,不過,bubu咁勤力只是想做NO.1,勁過ICEKEY姐
edwin10說的不是我,我冇咁勤力
原帖由 ironaldo 於 2008-10-20 10:40 PM 發表
有沒有EXP藥水+5000??????
你已經2轉,可惜你沒有看這帖的第1版,有教怎樣升級比較快,如果跟住去做,一定比你用藥水升得快
原帖由 假書僮 於 2008-10-20 10:38 PM 發表
我出咗50000000啦,你哋夾番比我呀 睇相
這個不會是bbb吧
昨日的小遊戲得獎人是xenos68

神秘寶石xenos681送禮2008-10-21 08:55:55
喜糖xenos683送禮2008-10-21 08:55:32
三倍經驗卡xenos6810送禮2008-10-21 08:55:15