返回列表 回復 發帖
原帖由 babababy919 於 2008-7-28 01:36 PM 發表
ice.key好有錢~起碼5千~
原來baby你都睇中左ice.key(D寵物幣)好耐 ,1千萬寵物幣對ice.key不算多,剛剛是他一半身家
原帖由 hoong04 於 2008-7-28 01:47 PM 發表
老大  我睡前看你还在。。。睡醒后你又在
老大 你会不会真是会升天啊
現在我只是靠靈魂支持住,就離會散
原帖由 lshb0810 於 2008-7-28 08:36 PM 發表
我以超4轉啦!幾時比刺客裝我啊?我現在只剩下英雄頭和英雄衫沒有啊!
我看過你寵物裝備,應該是欠劍同盔甲,已經給了你,你應該一早問我 ,成員開始多,我不可能每日看到大家升了多少級

下次有問題或者需要什麼在這裡問我,好多成員也在這裡幫忙
原帖由 karchuan 於 2008-7-28 09:29 PM 發表

冇计咯,做老大系比较忙既咯!!!
我會盡力做好一點 ,感謝大家繼續支持
原帖由 afpd 於 2008-7-29 12:04 AM 發表
点解甘冷清,唔通老大真升左天?
我未死呀 等緊買股票
原帖由 karchuan 於 2008-7-29 12:13 AM 發表
大佬,掂解CCK_MY甘耐冇见巨葡头既???系吾系又潜水左啊!!!
cck_my大人有係到,只不過沒在這帖留言,他有其他事做ma
原帖由 karchuan 於 2008-7-29 12:32 AM 發表

返黎啦!!!我以为你失左踪!!!哈哈,等紧买股票啊!!!甘你有乜心水啊!!!
我都未知,睇情況再買 或者跟大家一齊買7號
原帖由 afpd 於 2008-7-29 08:27 AM 發表
老大,我离你越来越近了。
重咩追咁貼呀 要罰寵物幣咖
原帖由 afpd 於 2008-7-29 09:21 AM 發表

我跟住你尾,唔超你头。
咁都得 ,我都係講下咋,唔駛理我,大家升高級D好,到時升級寵物版本,可以快D到20轉收徒弟
原帖由 Qkwow 於 2008-7-29 11:02 AM 發表
Hello , everybody
Good morning
近來唔見你,去了那裡玩
原帖由 stephenhor 於 2008-7-29 11:30 AM 發表
老大我可以贴新人基金会在这里吗??
當然可以啦
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-29 07:58 PM 發表
hihi,我回来了...昨天在公司晕倒,好鱼哦
中暑 休息下,小心身體
原帖由 ice.key 於 2008-7-29 08:10 PM 發表
雙倍攻擊卡 bubu1109 1 送禮 2008-07-29 20:09:27

老大...我又打到了...~~
點解你唔自己用 你唔用攻擊卡
原帖由 afpd 於 2008-7-29 08:57 PM 發表

收徒弟有什么好处?
要看到時的設定,一般來說徒弟會升級升得好快,而徒弟升級師傅也會有經驗值增加
原帖由 ice.key 於 2008-7-29 09:29 PM 發表

只是我用exe卡用得兇呀...~~~我幾天就升一轉是這樣的...~~~你看我升得快只是我用exe卡用得兇...~~~

至於你沒打到聖騎士和法神裝只是你不好運.....~~~我用這樣多的exe卡我都打到幾件這些裝...~~~打得最多就是神秘 ...
打得最多的是神秘寶石 我好耐冇打過