返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-9-10 05:43 PM 發表
我係當時人..~~係唔係應該要知呀..~~bubu
等我搞番個 ( 兄弟幫寵物家族聯誼會 )先 等大家可以聯絡交往一下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
打怪好慢,經驗卡時間都未用完就逃走了
原帖由 afpd 於 2008-9-10 06:01 PM 發表
你地快地去帮老大推股,我一个人推不动,是不是收了礼物不做工!!

老大,我讲得啱唔啱听? 有没。。。。。
我剛剛也想講,希望大家幫幫我推17號股 如果今日17號股冇漲停,我會全部送去黑名單處理
原帖由 无印良品 於 2008-9-10 06:11 PM 發表
......

股票钱钱甘少既?
你要周圍炒賣賺錢先會多ma 你先放了手上所有17號股,跟住買其他股賺錢
原帖由 afpd 於 2008-9-10 07:40 PM 發表
法神之靴          bubu1109          1          送禮          2008-09-10 19:38:27

老大,卖给你$TVB.
賣給我 幾錢
原帖由 afpd 於 2008-9-10 07:56 PM 發表

tvb 835555400
即係送比我啦,多謝你afpd
現在宣佈暫時停止對服務

剛剛又換了好多寵物幣,已經多到用唔晒
原帖由 afpd 於 2008-9-10 08:27 PM 發表

不要虾我啦!!
你自己比价啦!
我开价好高咖,唔好意思嘅。。
這就是我比的價錢

afpd 2008-9-10 08:32 PMTVB 1 元積分轉出
看來我的17號股今天不會漲停了
正在編輯黑名單,大家可以放心,永不落空
原帖由 doctor.n 於 2008-9-10 11:17 PM 發表
sell a 神秘寶石 -------TVB$500000
給我
不用神秘寶石的就賣給我吧

1粒50萬tvb幣
原帖由 ice.key 於 2008-9-11 12:31 AM 發表

我又賣...~~~不過係喜糖..~~20萬一粒..~~
喜糖好難中掉寶率,我食百幾粒先加7點 ,現在放棄食喜糖了
原帖由 xenos68 於 2008-9-11 12:31 AM 發表
終於12轉了
老大!!有裝備拿嗎

成功贈送給 xenos68 1 個 法神權杖!

成功贈送給 xenos68 1 個 法神戒指!

成功贈送給 xenos68 1 個 法神頭盔!

成功贈送給 xenos68 1 個 法神披風!

成功贈送給 xenos68 1 個 法神之靴!
原定16號的送神秘寶石獎勵計劃會取消,改為12轉以上每人送100萬tvb幣代替,這樣比較直接

我怕結果送完給大家,大家又賣番比我,倒不如直接一點