返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 08:11 AM 發表
申請加入【 兄弟幫寵物家族 】家族成功,請等待家主批准!

我的寵物  kiroro
批准了,交入會費20粒神秘寶石
原帖由 zzqq 於 2008-9-12 11:08 AM 發表

u got so many $$ liao....
nvm la...
gv it to me this poor ppl la...
你都變得有錢啦
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 11:44 AM 發表
终于8转啦.....

卖D倍数经验卡俾我啦.....
既然加入了我地家族,當然係送比你,除非你要好多啦

成功贈送給 无印良品 ? 個 ?卡!
原帖由 zzqq 於 2008-9-12 11:51 AM 發表

多的昨晚的兄弟帮吹水区咯。。。
强到钱咯。。
我都好耐冇去吹水區,就算去到都冇人會理我
剛剛吃了110粒喜糖,只加得5點掉寶率
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 12:02 PM 發表

点会无人理你呢?

系咪你抢晒人地钱钱呢....
係都搶你先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 12:22 PM 發表
放股放到手软~~
没空去升级~~这次一定会被很多人追上~~
我都未去升級,同埋未訓覺
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 12:23 PM 發表
聖騎士靴 bubu1109 1 送禮 2008-09-12 12:22:50
聖騎士盔甲 bubu1109 1 送禮 2008-09-12 12:22:40
聖騎士頭盔 bubu1109 1 送禮 2008-09-12 12:22:31
聖騎士項鏈 bubu1109 1 送禮 2008-09-12 12:22:19
聖騎士劍 b ...
騎士同法師裝備近來好像比較難打到,想自己打齊一套,我想要13轉,騎士或者會早D
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 12:30 PM 發表

佬大是超人~~~
你說錯了,應該是死人才對,肉體已經消失了,只靠靈魂支持住
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 12:39 PM 發表

佬大原来卖股比买股更累~~
我已卖了很多可是看一看手上的股数
竟然还要400手才能放完
加油 ,這是當然的,你買入時因為知道會賺錢,時間都過得特別快,還怕時間過得太快來不及買入低價錢
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 12:41 PM 發表
問人地借套先得``.....

賣又無人肯賣.....
你出多點tvb幣就會有人賣比你(你出的價錢現在來說不算高),或者你等到12轉我再給你
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 12:55 PM 發表
大概幾錢收購啊?

有一個人收購```我價錢稍比距高了喔...
價錢這東西是看需求而定,法師裝備你想收齊一套,先計寵物幣,1件也要500萬或以上寵物幣才能買到(以現在來計),

5件即是2千5百萬寵物幣,現有的寵物幣對換tvb幣是5:1,這樣計算也要500萬tvb幣一套,所以你起碼都出300百以上,
我覺得5百就真係差唔多,有人放比我,我都會考慮下
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 01:06 PM 發表
距地賣左俾人都唔賣俾我....

看來你都係等12轉我給你啦
原帖由 kylefunny 於 2008-9-12 01:24 PM 發表

lol~if i got more fullset of magic i will pm you and make an under table deals~and good nite this times i really got offline~
快D送石頭比我
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 01:26 PM 發表

真的是这样~~
我很懒卖~~但是不卖的话一定会跌出400~~
第201至400名  10萬 TVB$+ 功勳  500
我好想得到功勳~~
我都係為左功勳 繼續努力