返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 01:32 PM 發表
几时借支俾我用啊?  

法神權杖  武器 1 MP+5000,智慧+500,傳說中的法師的利器,往往是可遇而不可求的
攻擊力:+2000
職業要求: 法師 性別要求: 任意
等級要求: 3轉/350級 最高 99 轉 ...
這個先給你,不用還  

成功贈送給 无印良品 1 個 法神權杖!
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 01:40 PM 發表
佬大照旧价~~
成功贈送給 bubu1109 3 個 法神披風!
成功贈送給 bubu1109 1 個 法神戒指!
這不是送給我的嗎   還想收錢   

沒收
給你

yy@sam 2008-9-12 01:51 PMTVB 4 元積分轉出
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 01:53 PM 發表

有多既賣俾我啦,價錢我出高D咯....

還欠(披風\頭盔\靴)三樣...
披風比較多,提早送多件比你

成功贈送給 无印良品 1 個 法神披風!
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 01:58 PM 發表

要不我送点王者头给佬大~~
不要給我王者頭盔 有100件,都唔知幾時先送得晒
遲些王者裝備再多一點,我就會開放給成員自行提取
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 02:25 PM 發表
聖騎士劍2
聖騎士劍
有什么不同呢??
怎麼不看這帖的第1版
原帖由 1739jay 於 2008-9-12 02:49 PM 發表

就是呀,头痛受不了,跑回窝里冬眠了

所以晚上失中,现在,在努力推92和卖17
17號股不用推,9月14號會再次大抽資

你都快點放股啦
原帖由 无印良品 於 2008-9-12 02:57 PM 發表

原來你中意收藏DXX卡片....
我賣給你吧

2倍攻擊卡     $60000

2倍經驗卡     $60000

3倍經驗卡     $160000

暫時短期供應
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 04:04 PM 發表

見你咁努力...又咁可憐..送少少嘢俾你啦..~~雙倍經驗卡1739jay?送禮2008-09-12 16:03:43三倍經驗卡1739jay?送禮2008-09-12 16:03:33
以後大家需要什麼物品可以問ice.key攞

我可以退隱幕後了
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 04:22 PM 發表
1天用10張以上...~~~有時用20張..~~~還升不到一轉...
如果你升上去頭5名送你神秘大大獎  加油啦  
原帖由 yy@sam 於 2008-9-12 04:27 PM 發表

我都好可怜~~同好努力~~
ice.key甘好人~~一定不会厚此薄彼的~~~
對ice.key有好多3倍卡
原帖由 ice.key 於 2008-9-12 04:40 PM 發表

頭5名..~~
叫得你做,當然有點難度 大大獎不是這麼容易送出的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ndctim 於 2008-9-12 05:03 PM 發表
在睡前發多張帖先,有exp領=.=
看見大家都很富有>.<

我想問問法神係咪最少十二轉先領得??
基本上係,因為就算自己打到12轉,都未必能夠打齊一套法神裝備,不過我經常會提早給裝備成員,所以你先努力升級

給你這個 :    成功贈送給 ndctim ? 個 ?卡!
我重未冬眠