返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2008-9-16 01:33 AM 發表

作大
1蚊雞都無
我都係想你開心一下咋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 sunshine-1990 於 2008-9-16 01:35 AM 發表
12转好难升啊我衣家先7转   我D穷鬼真惨
用這個啦

成功贈送給 sunshine-1990 ? 個 ?卡!
原帖由 1739jay 於 2008-9-16 01:35 AM 發表
之前,全军覆没的钱都回来了
谢谢老大
怎麼去賭錢 都唔叫埋我
我都係隨便亂買,我唔多識賭
原帖由 后勤部长 於 2008-9-16 01:50 AM 發表

买我的反面,一般不会输...
現在規定你每次買完,都要在這裡寫低,等大家賺多點都好
原帖由 ndctim 於 2008-9-16 07:20 AM 發表
bubu老大....可唔可以提前領法神或聖騎士裝
是但一套都得
法師一定唔得 不過 如果你下轉做騎士,我可以送你一套騎士裝備
原帖由 blueocean 於 2008-9-16 10:24 AM 發表
bubu...I am 12轉
give me 神秘寶石
比你 好~~~~~難啦
原帖由 blueocean 於 2008-9-16 10:40 AM 發表

but I am 12轉 wor...what are you going to give me
獎勵你上黑名單好嗎
原帖由 junli1421 於 2008-9-16 10:45 AM 發表
老大,你只股票是唔是STILL抽ING。。。啊?
亡命抽資還在繼續中 不過晚一點有機會可以開始買入,到時我會寫低通知大家
在這436版出現的名字已經準備送去黑名單
原帖由 blueocean 於 2008-9-16 11:03 AM 發表
I will never give bubu 21億
because I don't want a guy to love me
but I may give to ice.key, so she will love me more
ice.key 收完你比佢D錢,唔駛半分鐘佢已經唔記得你
原帖由 junli1421 於 2008-9-16 11:07 AM 發表
唔關我事啊 ,我無講任何不利你既言論啊
是距地講0乍,踢晒距地入黑名單啦,我撐你
佢地同我講你先係主謀,所以決定只送你一個上去
原帖由 blueocean 於 2008-9-16 11:11 AM 發表

bubu can't put me in blacklist
I didn't do anything wrong
你點會冇做錯野本身你唔比晒D錢我已經係一件錯事
原帖由 junli1421 於 2008-9-16 12:48 PM 發表
兄弟們,我發覺我地頭版有人亂講也

大家請看:

至高無上加十二萬分偉大的幫主   bubu1109

bubu1109 受到萬民愛戴 ,天真之中帶100萬分邪惡  手下所有成員無惡不作

以上兩句嘔心至極既也點解會出現系頭版到,影響 ...
原來都有成員間中會睇第1版
原帖由 ndctim 於 2008-9-16 12:53 PM 發表
good night blueocean....

bubu1109 受到萬民愛戴 ,天真之中帶100萬分邪惡  手下所有成員無惡不作
你真的是加入了我的兄弟幫寵物家族嗎 為什麼連答問題也可以答錯這家族的幫主不是我