返回列表 回復 發帖
原帖由 blueocean 於 2008-9-19 03:40 AM 發表
bubu...I need 法神....
自己買啦
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 03:41 AM 發表

你咁清楚一定係你啦..~~
怎麼可能是我   當然係另有其人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 03:59 AM 發表

我又好想知wor~~
給我100粒神秘石頭我就會講你知
原帖由 ice.key 於 2008-9-19 04:04 AM 發表

咁我又唔想知啦..~~ (想敲我竹槓,我係唔會俾你得逞呀..~~ )
你唔比唔緊要,我可以問另一位主人翁要
好累,先行撤退冬眠
原帖由 无印良品 於 2008-9-19 09:52 AM 發表
bubu準備沖16轉了..
短期內是不可能,股市結束後,我要休息番1個月
我30分鐘內什麼都沒有
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-19 11:32 AM 發表

也就是說法神要六轉以上才能穿是嗎?
法神套裝只要4轉400級就可裝備齊一套,不過法神裝備要在8轉地圖才開始有機會打到(比較難打到),

家族拿取法神裝備的規定是12轉,而且職業要是法師才會給予(第1版有寫)
原帖由 kylefunny 於 2008-9-19 11:55 AM 發表

好耐無見啦~近期來生活過得好唔好啊~ 伊~~法神我有沒份嘎~我用一顆石頭換你一套法神啊~(this is good deals)for me~
用神秘石頭換我一套法神當然冇問題啦不過你寫小左一個字

~你用一(百)顆石頭換我一套法神

原帖由 jacky-lin 於 2008-9-19 11:51 AM 發表
我打到一把"王者之劍"

請問BUBU,我是拿到二手市場去賣,還是捐出來給盟倉好~~~~
氧去二手市場賣啦 ,大家高轉時再貢獻也不遲
原帖由 kylefunny 於 2008-9-19 12:07 PM 發表

騙取法神手段......失敗重比你騙返轉頭~ 走老囉~去騙其他D小第第同小妹妹~~~~~~
連小弟弟同小妹妹都唔放過

做得好
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-19 01:47 PM 發表

賠錢啦~~~~~~
借你100萬tvb幣 用來賭錢啦

jacky-lin 2008-9-19 01:50 PMTVB 1000000 元積分轉出
原帖由 jacky-lin 於 2008-9-19 02:02 PM 發表
請問各位前輩~~~~

是賭博比較好賺,還是炒股市比較好賺~~~~
當然是賭博啦 股票嬴唔到高名次是賺不了錢
原帖由 无印良品 於 2008-9-19 02:06 PM 發表

好想這只病貓...
難道你也是暗戀ice.key 的其中一員
原帖由 Geai 於 2008-9-19 03:15 PM 發表
have 法神 rob ma  
有有錢人路過,大家一齊打劫佢