返回列表 回復 發帖
我剩系中意賭波同踢波~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
咁你不如分享一下你
踢球同賭球的心得吧!
就好似你賭球一般會選咩球隊,最後的結果
以及你踢球,踢什麼位置,入球邊球最精彩
其實我鐘意踢球!
★星夜戀★ 發表於 2009-6-14 04:48 PM
賭波只系求刺激,某咩點研究~~
踢波只系為興趣,咩位置都好~~
其實我覺得只系因為中意某對球隊/球員而去中意足球同一般的追星族某咩分別~~
不如就讓我分享一下我踢球的威水的事迹啦!
記得在我6歲第一次踢球,我由一位專業的足球教練教我踢
個次教練叫我試踢十二碼比佢睇,點知我竟然可以大腳抽射直射死角位
當時我的教練讚不絕口,以及讚我好有天分!
在我第一 ...
★星夜戀★ 發表於 2009-6-14 04:59 PM
WOW,有教練教咁有錢~~
我踢得開心就ok,只爲在球場留低汗水,夠曬青春~~
我明白,莫非你踢球好勁,踢咩位置都咁勁!
你最善長的位置!
你賭波次次都勝,無失敗的經驗?
★星夜戀★ 發表於 2009-6-14 05:04 PM
我踢波勁5勁就5知,反正呢個世界天外有天,總會有人勁過你~~
賭波次次都贏,呢個世界就5會有賭博~~
o...唔錯!我無李嘉誠咁多!我最多5億!
★星夜戀★ 發表於 2009-6-14 05:09 PM
好有錢~~
同一個足球一等一高手講野特別好~不過唔緊要你之前就係踢波 賭波 現在你可以踢波 賭波 看波 !
★星夜戀★ 發表於 2009-6-14 05:13 PM
我5中意睇住成大班人追住個波跑來跑去,除非有精彩的鏡頭~~~~
.....這都係小時候的事,如今我要自己賺錢!養活自己!
★星夜戀★ 發表於 2009-6-14 05:15 PM
點解,5億喔,夠我使計世~~