返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008/6/20 08:28 發表

我先前上嚟見你唔到....哥哥你去咗邊呀??
晌樹:019:
原帖由 cammy8080 於 2008/6/20 08:36 發表

响樹又唔出聲
睇你両个欣愛.同做愛.....做D事
原帖由 toyo88 於 2008/6/20 08:41 發表

甘变态??!!
睇Av... sh0w
原帖由 cammy8080 於 2008/6/20 09:10 發表

吓..............你睇咩AV呀
你兩个
原帖由 toyo88 於 2008/6/20 09:38 發表

好香呀~~~~
德国狼狗種...哈哈哈哈哈哈
原帖由 cammy8080 於 2008/6/20 09:44 發表

你又学你2哥冲完涼緊係香啦~!
5好大..教壞細
原帖由 cammy8080 於 2008/6/20 09:46 發表

HONEY~~!佢話我呀~!:onion03:
話三哥....叻5切
原帖由 toyo88 於 2008/6/20 09:48 發表

咩德?! 咩狼?! 咩种呀?!
德囯名種大狼狗...用个鼻文女人體香呀
原帖由 toyo88 於 2008/6/20 09:54 發表

唔对你好对边个好呀~~
種未同死基仔分手就撹我个妺.....要我个妺做衰人...Lee咼奌先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yng 於 2008/6/20 11:37 發表

都系二哥你最好!锡晒你
比我睇到....糽杏出牆....偷食
原帖由 wk.hoo 於 2008/6/20 11:48 發表

清者自清。。唔驶解释。。:onion31:
有圖為正....死人西門慶,,輝哥都話睇到
原帖由 wk.hoo 於 2008/6/20 11:47 發表

我地这D是好朋友的礼仪。。你咪误会。:024:
朋友妻...要鍚鍚“““我塭阿大华D泥同你講
原帖由 ckhooi74 於 2008/6/20 11:59 發表

我无啊。。 你睇真d个意思。。
我放工啦,你地慢慢倾。。 咁多位。。
輝哥你做最大背份又高...講句公道話...阿二叔有无九両才先
我痴心一片 ....卻玩來傷心千片......
无語問蒼天~~~~~問世間情是何物~~~~~
原帖由 walala 於 2008/6/20 12:43 發表

谁叫你多情。。。
死人啦啦仔妳有无睇貼家....你阿二做左西門慶、、、快Dcall我阿大三哥話比佢聽佢条靚比人下...叫佢幫我出头:019: :019: