返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 11:18 PM 發表
我听日又要潜水啦。。。两个礼拜后见啦。。。

各位再见。。。

oh!!!   
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 toyo88 於 2008-3-2 01:23 AM 發表
在那里投票啊???:onion10: 快快快.................
截止日期15/03/2008香港時間下午12:00pm後   , 活動區 會有投票.  目前係俾靚女自貼!
原帖由 smsl 於 2008-3-2 02:02 AM 發表
可惜我不能参加

哈哈,开玩笑的

好多美女哦!!
@@ 妳的真實身份一度俾懷疑~~            叫妳身邊女仕們參加~~
原帖由 小☆天使 於 2008-3-2 02:17 AM 發表
i'll support lyw1114hk if you guys organize a handsome guy competition
好彩je ,睇黎 我遲d都會好忙, 好忙,無暇~~  沒空,            小天使 放心喔  我實會投妳一票:014:
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-2 02:55 PM 發表
有人将参选的女生Kimkim8037放在 美女貼圖區 » 會放電眼的鄰家小妹妹!..
http://tvbnow.com/thread-282848-1-1.html
Kimkim8037 的相片是真的还是假的??  令人怀疑。 ...
還好, 有大家係度監察~~         也好彩,任盈盈 d 相係真je
原帖由 rickyeva 於 2008-3-2 03:10 PM 發表
我剛剛已經删除左喇! 我咁合作,有乜獎勵先?

可否同眾美女影一幅合照?好彩之前我 keep 起左我個新年願望。e 家可以囉出黎用 la , ... ... :onion10: ...

咁開心 , 不如比我响度打個廣告 ,一定冇問題 la , ... ...  
  ...
有相影 ,預埋我一份!!@@!!
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-2 03:35 PM 發表

我也keep了很多年的生日愿望。。一定会许不和你拍照的。。
我想我沒問題~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-3 07:38 AM 發表
有新女wjolene 放相上去。
但是还是很少参赛者。:019:
大家好發散晒身邊 ge女仕朋友~~ 黎參加~~
原帖由 shannon0730 於 2008-3-3 10:57 AM 發表
大家快去叫你们身边的朋友来参加~
妹妹,家姐,妈妈,婆婆,姨妈,姑姐,女友等等都可以参加~
只要参加就有奖,介绍朋友也可以~
重重有赏~
我都會有小小回報
原帖由 shannon0730 於 2008-3-3 10:59 AM 發表
迟些可能有我最喜爱的歌手,明星,演员等等。
或是我最想去的地方~
有什么意见欢迎提出来哦~
提意良好者,私人送妳 小小  回報
原帖由 lyhui 於 2008-3-3 11:01 AM 發表
放心:019:
我為左支持盈盈同Shannon...我嘟會去參加
lyhui      好Q~~ 開頭幾幅睇落好細,跟住又突然大個女左~~    好多謝妳參加同支持
原帖由 DownAngle 於 2008-3-3 07:50 PM 發表
Darkn3t ,可以跟你做个朋友吗????
曳曳la~~ 點解唔同我做朋友或者其他人?:onion03:
消息:

募請各位,密切留意最新動態~~ 大家可以討論下妳最喜愛佳麗~:onion31: ~

原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-4 07:18 AM 發表
xiiaovonxz 好可爱!
阿兄  識野wo~~  V Q~~
原帖由 sam123 於 2008-3-4 08:25 AM 發表
我支持盈盈。
又係識貨之人,但姖冇參加  唔係就...XYZ~~