返回列表 回復 發帖
原帖由 lyhui 於 2008-3-4 11:33 AM 發表

呵呵,我一路嘟大個女:onion03:
只係個樣特別小
大唔透先好   永遠美麗可愛
妳的思想如何,你的日子必定如何
大家可以討論下妳最喜愛佳麗~:onion31:

究竟誰是黑馬呢? 是先來後到? 還是大熱倒灶呢? ......

原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-4 07:36 PM 發表
小☆天使‧Darkn3t,xiiaovonxz,yhui 每一位都很靚。。很难选。。。
其他的都不错。。。。
tvbnow靓女竞选大赛很有水准。。。
妳估下邊個係黑馬?             每一票都影響了選情~~好想快D知~~   但靚女要多D多D 先
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-4 07:45 PM 發表
投Darkn3t 一票。。。
黑票?!!@@!!
又多左一 位 靚女    kimkim8037
HAHA   花多眼亂@@      似乎妳ge女神未出現住
原帖由 beh_crystal 於 2008-3-4 09:55 PM 發表

太高調了吧....本來我是準備''偷偷摸摸''參加..''光明正大''的支持活動..http://lanshinetweb.myweb.hinet.net/msn/lamji/lamji%20%2825%29 ...
首先我對  beh_crystal    造成不安,感到抱歉:onion03:   令妳有不便,我也願意說 sorry!!!
基於妳對"高調"  的回應, 我決定不再跟進大賽,還大家一個私隱和安靜!!!

最後一點,  個人不認為  妳   會嚇壞大家,妳很漂亮,也很有魅,也不要說 自己  <驅風老薑>(獻世), 這對 shannon0730 &任盈盈 來說 ,她們會感壓力或者什麼!!!! 人不只介乎外表已!
另外,青春不是無敵, 本錢也有耗盡的一天.......那她們就不再漂亮,美麗,可愛,吸引嗎?
anyway,  謝謝妳的參加.
大家投左票未? 未投票ge 請把握時間投,投左票ge,請繼續多多支持!!!
http://tvbnow.com/thread-296428-1-1.html
有咩? 開始時都有密切留意? 係咪d相換左,但個人仲係度,haha~~
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 02:41 PM 發表

噢。。。。。。。。。无得玩喽。。。。。。。。。。。。。。
但絕對好歡迎 妳係自貼區,貼出黎~~   可能有......
追究到底 !!!! 大家請自重la  唔好咁傻豬la

明白

謝謝大家關心和支持,冇事做ge朋友,同我講聲,我想妳地幫手打寵~~  也要謝大姐 這麽辛勤~~:onion31: